Sayfa 27/147 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 1174 madde; 209 - 216 arası.

Konu: ALBRK - Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.

1. Vatandaşın elinde kar edip satamadığı daha 26 mln lota yakın mal var.Siz diyorsunuz ki tekrar dipten satmak için alıyor.Vatandaş git geller ile bunu yukarıdan satmaya çalışıyor 1,24 altına verirse zarar yazacak.Ya da dönecek o kadarlık rüçhanlarını verecek.

2 günlük R ve 2 günlük normal tahta AKD ye beraber bakın değerlendirin.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

https://i.hizliresim.com/nx25z06.png

2 günlük ruchan ve albaraka pastası

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1025070

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ALBRK.E ve PKART.E payları 29/04/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 27/05/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.

Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.

SPK'nın 11/02/2021 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-50 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.

4. Güzel haber umarım hemen brüt takasa da sokarlar böylece denge gelir hisseye benim düşüncem 1.15 in altı oldukça zor 1.20 fiyatlardan yapılacak alımların riski oldukça düşük bedellinin sonuna doğru oldukça kuvetli bir yukarı bekliyorum adamların maliyeti kurtarıp kar etmesi için en az yüzde 50 yukarı bekliyorum ki bedelliden gelen sermaye ile hisse dahada kuvetlenecek

5. KAP: [ALBRK ] MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. Duyurusu

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1025357
    Dosyalar:

Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. Duyurusu 2022-04-29
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    İngilizce
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş.'nin 27.04.2022 tarihinde başlayan % 85,18518 oranındaki bedelli sermaye artırım işleminde, kaydileşmiş hisse senetlerinin rüçhan haklarını kullanmak
    isteyen üyelerin haklarını 11.05.2022
    tarihi dahil olmak üzere Merkezi Kaydi Sistem çalışma süresi içerisinde kullanmaları gerekmektedir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. Dünde dedim değişen şu an sadece algılar. Hisse aynı hisse, geçen sene bu zamanlar millet deli gibi garanti satıyordu 10 liralardan 6.5 liraya inmişti ne oldu şu an 15 lira. Albarakada aynı öyle olacak. 2010 yılı fiyatlarındayız. Şahsi kanaatim şu an bist'in fiyat anlamında en ucuz hisselerinden biri

7. elimde 100 bin lot hisse ve 100 bin rüçhan var Şimdi 100 bin rüçhanı ,25 den satıp üstüne 100,000 tl koyup 100 bin lot hisse alsam maliyet 1,25 e geliyor eğer bu fiyatlardan bedelliye katılsam yine 1,25 e geliyor.

bu hesap doğrumu bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
    ...

8. Arkadaşlar yanlış bir bilgi atmışım buraya düzeltmek gerek kusura bakmayın. Bedelli sermeya artırımlarında şirket geri alım yapamiyormus bu konuda ki hata mi düzeltmek istiyorum. Dediğim gibi açıkçası ömrümde ilk defa bedelli yapan bir şirkette bulunduğundan öncesinde hiç bir bilgim olmayan bir konu hata mi mazur görün yani bu düşüşte yönetiminde yapacağı bir şey yok anladığım kadarıyla. Yine sizde bir bu konudaki tebliğleri kontrol ederseniz sevinirim. Yine yanlış bir bilgi paylaşımı yapmaktan çekinirim.

Sayfa 27/147 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •