Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
Bugün 14.39 dan 14, 80 e kadar hacimsiz yükseldi... Çünkü satýcý yoktu

Kim nereden aldý ki satsýn. Herkes Zarar da. Panik yapýp satan oy var Sadece satýþta ve o da az bibsatus olunca, tahta yönünü yukarý çevirdi.

Siz satmazsaniz, hisseyi almak isteyen mecbur yukarý sürüp tahtayý, yukardan satmanizi beklicek ve siz satmadikca daha yukarý surecekler hisseyi.

Tekrar ediyorum, 20,50 nin altinda ki fiyatlamalar reel deðil.

Tahtada kemikleþmiþ bir yatýrýmcý kitlesi oluþuyor. Týpký Otokar gibi yada asuzu Gibi yada ttrak yahut doco Gibi. Satýlmayan hisse yükselir, kaide bu .

Hissene güveniyorum
Þirketimizin iyi yönetildiðini görüyorum
Er-gec herþey aslýna rücu eder diyerek, beklemeye devam ediyorum

Esas GAP noktasý 18.59 den baþlayan hacimsiz düþüþ. O noktaya deðecek bu hisse. Ýþte o zaman oturup hesap kitap yaparýz. Akabinde 20.50 var çünkü,.. esas satýþlar 20.50 ve 22.59 den gelecek. Ve karþýlanýr ise bu satýþlar, yolculuk 30 ,XX kademesi

Kötü senaryo ise;

Bu seviyeden alan þahsýn 18.50 den sattýðý malý kimsenin almamasý olur ve dön geriye aþaðý.

Her realizede yeni akýcý gelmesi gerekir saðlýklý yükseliþ için . Ve bunun gerçekleþmesi için kesinlikle olumlu haberler düþmeli kap'a.
Mayýsýn 2. hafta 12 mayýs gibi bedelsize onay gelir diye düþünüyorum 45 gün olacak. 20 22 arasýna sürüpü oralarda böler diye düþünüyorum kaðýdý ondan sonra a1 i bekleyecek bu kagýt baþka bir yol göremiyorum ytd.