Sayfa 857/993 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867907957 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 6,849 - 6,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Robin Brooks
    @RobinBrooksIIF
    Turkish Lira (orange) has been very stable since early March, even as war moved the rest of EM (white) all over the place. Last time this happened was mid-2020, when Turkish Lira went into a holding pattern at 6.80. At the time, our fair value was $/TRY 7.50 versus 16.50 now...

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Orhan Karaca
    @Dr_OrhanKaraca
    TCMB'nin swap hariç net döviz pozisyonu dibe doğru gitmeye devam ediyor. Hesaplarıma göre dün (28.04.2022) 1,4 milyar dolarlık düşüşle -58,8 milyar dolara inmiş durumda... İşler kızışıyor.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Son Dakika: Joe Biden, Rus oligarklar için harekete geçti

Rusya'ya yönelik yaptırımların genişletilmesi için de Kongreye bir paket gönderdiklerini belirten Biden, "Oligarklar, Rus siyasi yozlaşmasının bir parçası. Bunlar kötü insanlar. Onların lüks evlerine, yatlarına ve diğer mal varlıklarına el koyacağız. Kongrenin yetkisiyle, oligarkların el konulduktan sonra satılan mal varlıklarından elde edilen fonlar Ukrayna'ya yardımda kullanılabilir" dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...-gecti-1930863

bizde de oligark var mı mallarına el mi koysak ne yapsak açığı kapatmaz ama bi nebze artık
    Ucu öngörülemeyen hareketler.
    Bugün oligark olur,
    Yarın vatandaş olur,
    Haftaya sistemin beğenmediği olur...

Abd aşırılık ihracına başlıyor..
    Memento mori

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Sn sansli oyuncu, bizlere nasil armator oldugunu anlatabilirmisiniz? Eger varliginiz aileden gelmiyorsa calisarak anca kayik alinir. Yoksa yaksa siz de mi.....
    hayat dediğiniz nedir ki ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Prof. Dr. Gülümser Heper
    @Gulumser_Heper
    35 yıllık hekimim, hayatımda ilk defa piyasada en temel kalp ilacı olan DİGOXİN tb bulunmuyor. Cordarone ampul de yok. Özellikle depolardan olmadığını teyit ettirdim. Bu kalp hastalarına kıyımdır. İnanın şaşkınlığımı ifade edecek cümle yok...

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

Almanya'ya 'Osman Kavala' tepkisi
    Bakan Bozdağ: Türkiye tam bağımsız bir devlettir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Yahu emekli olmanın bu yönü de çok kötü,malum ramazan,çok dışarı çıkılmıyor evde kalıncada bilgisayarda hisse neti okumak,oyun ve saatte bir haberleri kontrol etmek ana aktiviteler oluyor,bir tane iyi haber olmaz mı!imdat diye bağırasım var...

8. Ben bir haber yazayım size gülün bari .

Genç bir çift vagonun kuytu yerlerine doğru gitti başladılar şap şüp öpüşmeye .

Oradan orta yaşlı bir amca ya oruç değil misiniz ayıp değil mi sakatlanacak oruçlarınız dedi .

Oruçuz amca tutuyoruz tabi ki öpüşmekle oruç sakata gelmez o safsatalara inanma sen .

Bir tane amca diğer amcaya gençlerin belki vakit geçirecek evleri yoktur kiralar ateş pahası ne yapacaklar ki bırakın öpüşsünler dedi .

Keşke videoya alsam haber kanallarına iyi paraya satardım fırsat kaçtı dedim

Sayfa 857/993 İlkİlk ... 357757807847855856857858859867907957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •