Sayfa 920/993 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 7,353 - 7,360 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Bayramda aldığım fıstık sarmadan dün yine aldım adam %18 daha pahalı verdi...Markette temel ihtiyaç maddeleri hergün zamlanıyor...

Perşembe Üsküdar pazarından fiyatlar;

domat 20-30 (geçen yıl 5 tl)
    fasülye 10(geçen yıl 5-7 tl)
    salatalık 7-8 (geçen yıl 3-5 tl)
    kıvırcık 10 (geçen yıl 3 tl)
    maydanoz demet 4 (geçen yıl 1 tl)
    çilek 20-25
    karpuz 12.5 (geçen yıl 2 tl)
    yumurta 50 (geçen yıl 15-20 tl)
    biber 15-25 (geçen yıl 3-10 tl)
    patlıcan -kabak 10 (geçen yıl 2.5 tl)

% 70 oran gören beri gelsin...
    Karpuz geçen sene temmuz ağustosta 2 liraydı şimdiki fiyatını yazıp karşılaştırmak gerçekçi olmuyor ona keza patlıcan domates yazdığınız fiyatların çoğu en bol olduğu zamanlar.

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Karpuz geçen sene temmuz ağustosta 2 liraydı şimdiki fiyatını yazıp karşılaştırmak gerçekçi olmuyor ona keza patlıcan domates yazdığınız fiyatların çoğu en bol olduğu zamanlar.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

O listede kıyaslanabilecek tek ürün yumurta, o enflasyon oranını verir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Nagehan Çimentoyu otopüze atıp pardon alıp poz veren İmamın oğlu benim için bitmiştir , zaten full ego içeren yayvan konuşmalarına uyuz oluyordum simdi tavan yaptı ,bu ülkede sessiz sakin şımarmadan görev yapabilecek insanlar neden değer görmez de böyle insanları kahraman yaparız , bisikletle işe gidebilen başbakan , bakanlar bu ülkeye lüks bi rahmetli Ecevit zırhlı hyundai ye biniyordu o da sağlığı ve karısının yönlendirmesiyle Hüsamettin e direksiyonu bıraktı çarptırdı memleketi .
    Kemalettin abi de nerede bi cins var bulup çıkartıyor, önce ekmek için E.melettin , sonra imamin oğlu , Kemalettin abi nin de kulağına fisildayanlar poroblemli , ekşi de İmamın oğlundan soğumak deye başlık açmışlar , geç kalınmış .Nagehan , Akif Beko ve yawsklikta ki nirvana suriyeli sever ertuğrul ö.kök dahil hebisi aynı otopüzde poz vermiş ilk fırsatta aynı poz uçakta daha geniş bi y....kadroyla tekrarlanacak gibi duruyor.
    Allah bizi İmam in oğlundan Müftünün kızından vb korusun.
    Hocam siyaseti sevmem de kim gelecek Ekrem olmaz ,Mansur hitabeti zayıf ,kemal bey zaten 12 senedir seçim kazanamıyor ,..inceyi gördük ..kimlerle fotoğraf çektirmesini isterdiniz ? Ciddi ciddi kimler olabilir mesela .

5.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Sn bosporos biz burada bir seyler yazınca herhalde patagonyada yaşadığımız zannediliyor.yani 47 yaşındayım 18 yaşında ticarete atıldım .günde 3 market gezerim aracım var 2 çocuk okutuyorum .yani fiyatların ne olduğunu nereden nereye geldiğini neye ne kadar zam olduğunu bilecek konumdayim .merak etmeyin .

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    O listede kıyaslanabilecek tek ürün yumurta, o enflasyon oranını verir.
    yalamaya enflasyon deme buz gibi soğur senden
    5-6 yıl önce petrol 110 dolardan 30 doların altına inmiş, oransal olarak ne kadar düştüğünü bile hesaplayamıyor
    hala hükümeti savunuyordu, enflasyon olsa akaryakıt fiyatları burada kalır mı diye, yalamayı çok sever..

7.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yalamaya enflasyon deme buz gibi soğur senden
    5-6 yıl önce petrol 110 dolardan 30 doların altına inmiş, oransal olarak ne kadar düştüğünü bile hesaplayamıyor
    hala hükümeti savunuyordu, enflasyon olsa akaryakıt fiyatları burada kalır mı diye, yalamayı çok sever..
    ne oldu aşı oldun mu geçen sene toplumun %50 sini bile aşılanamaz diyordun, aşılansın bir daha forumda yazmam diyordun aşılar karpat dağları gibi duruyor sağlık bakanlığı depolarında . tartışma ortamı yaratamıyorsun ağzın bozuk doğru söyleyince yalama diyerek tepki veriyorsun ..geçen sene 2,5 lira patlıcanın sadece ve sadece en bol olduğu ağustos fiyatı olduğunu sende biliyorsun karpuzun ona keza ....enflasyonun olduğunu bende biliyorum .

Geçen sene bu ay karpuz 3-4 tl idi şimdi 15 tl
    Domates geçen sene bu zaman 5 ti ben yazın melemenlik aldım 2 tl patlıcan geçen sene bu zaman 5-6 idi şimdi 12 tl
    Yalayacaksınız tamamda hiç mi pazara gitmiyorsunuz
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 920/993 İlkİlk ... 420820870910918919920921922930970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •