Sayfa 931/993 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    En kötüsü kışın ortasında doğalgaz elektrik kesintisi bunun için de soğuktan ölmemek için odun kömür ve soba bulundurun. Öyle bir şey olursa bunları bulamazsınız
    Sayın Ayasofya bu yazdığınin ekran görüntüsünü al bir gün bakın ben demiştim diyeceğini düşünüyorum. Ama benim bu yazımı da al ki bende hava atayım

Tereyağ, yoğurt, peynir falan stoklayalım da….
    Kışın elektrik kesintileri olunca hepsi bozulacak.
    Yandı gülüm keten helva.
    [emoji3]

3. Ben yine stok yapmaya gideyim. Salça çay şeker vb temel ihtiyaçlar tamam. tereyağı peynir gibi ürünleri en fazla 2 aylık alıyorum. Dolar stoklasak da olur mu.

4. Bu yazulanlaa sutokçuluğaa gireee wallahiiii ararun yüzellübeşüüü aldururun .
    Not : yağmaaa yoookk ben almadan aldumam gimseyeee

İmza : sokakta kürtaca kalkışan dayıníz .

Ben sayın Nebati ye şahsen çok güveniyorum , gözlerinden güven ve elektriksel sinyaller fışkırıyor , sağ el kuralına gore Bas parmak sayın bakanın gözlerinden fırlayan akim yönünde tutulursa 4 parmağın oluşturacağı loop yani kapalı döngü magnetik alan çizgilerini gösterir buradan oluşacak manyetik akıyi değiştirdiğimizde elektrik elde edeceğiz lenz kuralı na gore .
    Ve dahi elektrik enerjisi bedafaya gelecek .Sayın bakan sayesinde .

5.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Ayrıca dincinin dindardan farkı 1970 lerde kimsenin dötünde hazır don yokken , sümerbank amerikan bezinden evde dikilmiş don giyerken dincinin , nasıl olupta çengelkoyde kuleli askeri lisesi önünde denize sıfır restoran satın alabilmesidir.Bu dinci memleketinden 5 parasız okumaya gelmiştir istanbula halbukisem.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

6.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yahu ayasofya forumdakilerin çoğunun evinde soba baca deliği yoktur..
    Bizde de bir tane var çeker çekmez açık kapalı belli değil. Bu savaş bitmeyecek ne gibi sıkıntılar olacak belli değil öyle bir ihtimal de millet birbirini ezer. Sokakta bir torba kömür ile görünürsek vururlar.

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Tereyağ, yoğurt, peynir falan stoklayalım da….
    Kışın elektrik kesintileri olunca hepsi bozulacak.
    Yandı gülüm keten helva.
    [emoji3]
    Abi peynir tereyağı tuzlayıp serin bir toprağa gömülür. Eskiden buzdolabı Yokken öyle olurdu. Yaş 50 bu arada. Yoğurtta koyun yoğurdu daha çok dayanır. Kışın zaten gerek yok balkonda bile dursa bozulmaz.

8.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Sayın Ayasofya bu yazdığınin ekran görüntüsünü al bir gün bakın ben demiştim diyeceğini düşünüyorum. Ama benim bu yazımı da al ki bende hava atayım
    Abim öyle bir durum yaşanmaz inşallah. Telef olur millet. %70 doğalgaz ile ısınıyor. Bir anda nerde bulacaksın o kadar malzeme. Hadi buldun delik yok.

Sayfa 931/993 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •