Sayfa 168/425 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1. Bilanço gerçekten çok güzel maşallah. Geçen sene ilk çeyrek 90 milyon gelmişti, bu sene 215 milyon TL. Bu bilançonun hakkı yarın verilmelidir ama tahtanın bugün saçma sapan hareketlerini görünce yarın ne yapar kestirmek çok zor

2. çeyrek yani içinde bulduğumuz çeyrek çok daha güzel gelecek gibi görünüyor. Senelik 1 milyar kar yazacak gibi görünüyor. Piyasa değeri an itibariyle 2 milyar tl daha ne olsun. Kendini 2 senede amorti eden bir şirketin ortağıyız

Seneye Silopi Elektrik halka arzı ile filoya 2 geminin daha katılma beklentisi var. Gemi taşımacılığı işi hiç olmadığı kadar iyi gidiyor. Rüzgarı arkamıza aldık yelkenler fora gidiyoruz.

2. Hayırlı olsun, ilk çeyrek için gayet güzel. Bir çeyrek bitti, yeni çeyreğin daha iyi gittiğini biliyoruz, daha ne olsun.

3. 2Ç için an itibariyle ortalama kira ücretleri USD cinsinden 1Ç'in ~%40 üzerinde seyrediyor.

https://twitter.com/brs_ylmz/status/...K8cG0w_7nVZ6AA

4. Holding artık denizcilik ve banka dışında bir sektöre daha girmeli.Silopi var ama çoğunluk hissesi değil.Enerji veya turizm gibi bir sektöre girmeli ki kar çeşitlenmeli.

5. Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

6. Finans ayağında mevduat bankacılığıda yapsalar müthiş olur fakat onun mevzuat değişliği gerekebilir sadece yatırım bankacılığı yapıyorlar gelen karlar cuzi kalıyor bankaların karları inanılmaz geliyor

7.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    Finans ayağında mevduat bankacılığıda yapsalar müthiş olur fakat onun mevzuat değişliği gerekebilir sadece yatırım bankacılığı yapıyorlar gelen karlar cuzi kalıyor bankaların karları inanılmaz geliyor
    Bankalarda asıl karlar TÜFE’ye endeksli tahvillerden geliyor. Galiba bizimkiler o işe pek girmemiş. Pek uzmanı olmasam da Gsd Holdingin sitesinde Gsd bank’ın bilançosunu bir göz gezdirmiştim. Önceden yenilenebilir enerji diyordum ama son düzenlemeler nedeniyle vazgeçtim artık girişim sermayesi diyorum.

8. Bilançosu begenilmedi galiba...garip bir piyasa bilançosu iyi gelen her hisseye çakıyor..
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

Sayfa 168/425 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •