noktalama işareti yerine "dayı" yazan birini daha fazla okumak istemiyorum, tamamen vakit kaybı. basıyorum engeli
noktalama işareti yerine "dayı" yazan birini daha fazla okumak istemiyorum, tamamen vakit kaybı. basıyorum engeli
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Türk parasının değer kaybi ile zenginlesenler rezonans a girmesi normal.
Ellerinden ekmek alınacak 1 $ 4-5 TL olur ise..
TL değer kaybettikce zenginleşen zenginliğe zenginlik katanlar..
Helal mi şimdi bu.. Allah görüyor dayı. Bu devran döner. Mazlumlarin ahı arşa çıktı.
Nasıl iyi mi böyle..
Şimdi Tv ye uzmanlar çıkar dolar bazlı şirketler çok ucuz , ihracat yapan şirketler karlar vs diye onlarda görevini yapar , hazır ışıklı gözlerle borsamız rekor kırıyor diyenlerde mevcutseneryoyu kendimiz yazıp kendimiz oynuyoruz .Yalnız bu sefer bu hikaye filmin ilk bölümü gibi olurmu bu şüpeli bende.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Zaten başkan bu enflasyonla 14.70-80 durması normal değil , bence birazda kademeli kendileri oynuyor enflasyona göre yeni bant aralığı oluşturuyorlar bana göre.Dün bazı dostlardan gelen bilgiye göre turizmde gelirlerin şimdilik iyi olduğu sıkıntı olmazsa hedeflere yakın bir turizm beklediklerini söylediler.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri