Sayfa 197/354 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
Arama sonucu : 2826 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. Sizce sığ tahtada küçük yatırımcının sürekli eziliyor olması şirketin umrunda olur mu bence kesinlikle olmaz yönetim kasaya ekstra ne girer onunla ilgilenir her şirket sasa değildir her patronda erdemoğlu değildir sen kalk 10 yıl emek ver sonra alcar forumunda sasa yaz olacak iş değil ama oluyor. Halka açık paylardan arzu ettiklerinden fazla almışlar sanırım o yüzden çok umursamıyorlar bunun dışında şirketin geliri çoğalmış karlılık düşük temettü vermez ise gelir çoğalır tabi, karlılık düşük çünkü rekabet gücü zayıf çevrenizde kaç kişide alarko ürünü görüyorsunuz büyük şehirde yaşıyorum bir çok hane ve iş yeri gördüm ben çok rastlamadım. CEM AKAN iyi bir yönetici bundan sonrası için gerek faaliyet gerek yönetim anlayışı olarak da daha iyi olacağı kanaatindeyim fakat ne yazık ki tahta da yaşanan rezaletten memnun gibiler sığ tahtada bedel ödemeyen yoktur bunu gayet iyi biliyoruz ama bunlar olayı başka boyuta taşıdılar.
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
    Son düzenleme : chef.; 11-05-2022 saat: 12:52.

2. Sadece alcar degil diger bedelsiz beklentisi kagitlar da cok tepkisiz,sanirim bunların devri bitti....Bedelsiz beklentisi etkili değilse,temettu verimi dusukse,rekabet ve kağıda sahip çıkma zaten yoksa nasıl gidecek?

3.  Alıntı Originally Posted by subat4 Yazıyı Oku
    Sadece alcar degil diger bedelsiz beklentisi kagitlar da cok tepkisiz,sanirim bunların devri bitti....Bedelsiz beklentisi etkili değilse,temettu verimi dusukse,rekabet ve kağıda sahip çıkma zaten yoksa nasıl gidecek?
    Sn. subat4 hanım piyasa genel itibariyle hacimsiz seanslar sıkıcı ve baskılı fakat şirketler daha önce eşi benzeri görülmemiş karlar açıklıyor hal böyleyken bariz sabır sınıyorlar işin bu kısmı net benim alcar özelinde yaşadığım en temel sorunum oyuncu açısından hiç bir olumlu haberin kıymeti yok tahtayı ne tutuyor ne salıyor teknik açıdan bir oluşuma girdiğinde bile kaçak dövüşüyor hedef fiyatlar genellikle iğne atmayla gerçekleşiyor başından sonuna hile ile iş yapan bir adamla uğraşıyoruz grafiğe baktığınızda sığlıktan kaynaklı bir çok ihlal var sanırsınız fakat çoğu kasıt içeren hareketler bilanço gönderim şekli ayrı bir olay sabah gapla açıp sonrasında geri alması ayrı her sabah baskı unsuru niteliğinde tavana sürekli satış yazılması ayrı tamam borsa oyuncu açısından da yatırımcı açısından kolay yönetilen bir mecra değil fakat bu iş artık çığırından çıktı burada yönetimin elini taşın altına sokması gerekiyor temettü yok para yedek akçe aktarılıyor sermayeye eklenmiyor 2. çeyrek bilançoda bu şekilde dolgun gelecek olsa küçük ortakların bundan ne karı olacak zaten çoğu tepeden maliyetli bizler paydaş olarak şuursuz ve bencilce yönetiliyoruz ya da bir kasıt var oyuncu açısından sorun yok arzu ettiği yer direnç istediği bölgeyi destek eder kendini enflasyona ve kura karşı pek tabi korur kendini fakat şirketin geleceğine ve karlılığına yatırım yapan avucunu yalayacak sanırım 5, aydayız ve aylar koşuyor bu yılı da geçen yıl gibi boş geçireceksek bırakalım bu işi
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

4. kes devreyi bitsin bu iş..

5. umarım bu sancılı süreç bittiğinde piyasada oyun yan tahtalara geçmiş olur bu haftayı da bugünden kapattım.
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6. Bu sene temettü vermiyor. Normalde sürekli temettü açıklayan şirket. Yedek akçe de uygun. Artık bedelsiz beklentisi satın alınmaya başlaması gerekiyor.

Son yıllarda yeni yatırımcıların gelmesiyle borsa çok değişti. Eski dönemde böyle bir şirket temettü vermeyeceğini açıklayınca sermaye artırımı olacağı düşünülürdü.

Yine de beklentimiz var ki buradayız. Günlük bakmıyorum. Bu sermaye ile ancak ev alınır günümüzde. Sermaye artırımı zaruri aslında.

7. Neyse şu söz uğurlu gelecektir diye düşünüyorum.

Bahar gelir çiçekler açar, Alcar hiç durmadan uçar. YTD :)

8. Şakacı şirin [emoji3][emoji3][emoji3]

Sayfa 197/354 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •