Sayfa 39/67 İlkİlk ... 29373839404149 ... SonSon
Arama sonucu : 531 madde; 305 - 312 arası.

Konu: MERCN - Mercan Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. En üstte stoklar, peşin ödenmiş giderler, ardından nakit, finansal yatırımlar, ve yatırım amaçlı gayrimenkuller (kullanım için değil) bulunuyor. Daha fazla üretip satmak gibi planı varsa finansal yatırımları bozsun, biraz daha kredi kullansın yürüsün. Ben baktığımda bu anlamda sorun görmüyorum.
    Bir önceki bilançodan sonra almış ve açıklanan net karın önümüzdeki çeyreklerde tekrarlanmasını beklemediğimi önem verdiğim şeyin sürdürülebilir 40-50 milyon karlılığın yakalanması olduğunu, yeni arz olduğu için şirketi tanımak ve güven vermesi durumunda pay arttırabileceğimi yazmıştım. Başkası her çeyrek 87 milyon kar etmesi beklentisi ile almış ve beklentisi karşılanmamış olabilir örneğin, o kişi satar. Herkesin bir fikri var benimki de uygun çarpanlarla fiyatlandığını düşündüğüm için belirlediğim bir seviyeye düşerse pay arttırıp gelecek bilançoda bir 50 milyon net kar yaratmasını beklemek olacak, o seviyelere gelmezse de elimdekini düşündüğüm seviyelere gelene kadar tutmaya çalışmak. Paylaşımlar fastweb temel analiz proğramındaki bilanço dipnotlarından alınmıştır, bilgi paylaşımı amaçlıdır, Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    En üstte stoklar, peşin ödenmiş giderler, ardından nakit, finansal yatırımlar, ve yatırım amaçlı gayrimenkuller (kullanım için değil) bulunuyor. Daha fazla üretip satmak gibi planı varsa finansal yatırımları bozsun, biraz daha kredi kullansın yürüsün. Ben baktığımda bu anlamda sorun görmüyorum.
    Bir önceki bilançodan sonra almış ve açıklanan net karın önümüzdeki çeyreklerde tekrarlanmasını beklemediğimi önem verdiğim şeyin sürdürülebilir 40-50 milyon karlılığın yakalanması olduğunu, yeni arz olduğu için şirketi tanımak ve güven vermesi durumunda pay arttırabileceğimi yazmıştım. Başkası her çeyrek 87 milyon kar etmesi beklentisi ile almış ve beklentisi karşılanmamış olabilir örneğin, o kişi satar. Herkesin bir fikri var benimki de uygun çarpanlarla fiyatlandığını düşündüğüm için belirlediğim bir seviyeye düşerse pay arttırıp gelecek bilançoda bir 50 milyon net kar yaratmasını beklemek olacak, o seviyelere gelmezse de elimdekini düşündüğüm seviyelere gelene kadar tutmaya çalışmak. Paylaşımlar fastweb temel analiz proğramındaki bilanço dipnotlarından alınmıştır, bilgi paylaşımı amaçlıdır, Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Teşekkürler değerli tüm paylaşımlarınız için👏👏👏
    Kötü bir dileğim var yarına, Umarım yine taban olursun Mercn. Az daha mallanalım, kesinlikle ytd

3. Daha nereye kadar düşeceksin bakalım.Teşekkürler tahtacı mal alma fırsatı verdigin için.

Ytd degildir.

SM-A525F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Arkadaşlar Tacirler de defolup gitti. Belkide maliyetine sattı gitti yolu açık olsun. Oyak kaldı inşallah gerçek yatırımcıdır ve bizimle devam eder. F/K 5 lere düştü. Borsanın da en kısa sürede toparlanması ve yolumuza kaldığımız yerden devam etme dileği ile. Kağıtta bilançoda yönetimde hiçbir sıkıntı yok. Tek sıkıntı tahtacılarımızda. Kesinlikle ytd

5. Noldu Merco neden durdun.Malmı kapıyorlar.

Ytd değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Tentirdiyot Yazıyı Oku
    Noldu Merco neden durdun.Malmı kapıyorlar.

Ytd değildir.

Gelecek bilancoyla fk 2 ve 3 lere geldiginde ne yapacaksin ...guvenli limandayiz tahtaci sen ne yaparsan yap tek lot yok sana ...ama senden biraz daha alacagim

7.  Alıntı Originally Posted by Yavuzsarac Yazıyı Oku
    Gelecek bilancoyla fk 2 ve 3 lere geldiginde ne yapacaksin ...guvenli limandayiz tahtaci sen ne yaparsan yap tek lot yok sana ...ama senden biraz daha alacagim
    Biri bitiyor biri başlıyor. Allahtan sabırlı yatırımcıyız. İleride bu fiyatlar çok komik olarak aklımızda kalması dileğiyle. Kesinlikle ytd

8. Sektörel olarak en zayıf bilanço ilk çeyrek olduğunu öğrendim şirketten..
    Döviz pozisyonu 420 milyon tl olarak düzeltildi ve ciddi bir rakam..ancak bu kısım açıklamaya muhtaç şirketi pazartesi tekrardan arayacağım..bilgisi olan arkadaşlar açıklarsa memnun olurum..
    Bol kazançlar..

Sayfa 39/67 İlkİlk ... 29373839404149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •