Artan

8,25 10 18:10
15,10 9.98 18:10
175,20 9.98 18:10
11,14 9.97 18:10
263,50 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
174,90 -9.98 18:10
11.090,00 -9.98 18:10
41,94 -9.96 18:10
336,75 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.494.899.237,93 18:10
12.002.781.238,46 18:10
8.369.000.909,50 18:10
7.898.029.669,40 18:10
6.371.144.929,11 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7427 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    hekts dolar bazlı yüzde 4000 yani tam 40 kat kazandırmış yatırımcısına son 5 senede ...

https://www.hizliresim.com/ljx7fef

bu lanet leş hisse ise yerinde sayıyor ya da zarar ettrirdi dolar bazlı hiç bi şey kazandırmadı yatırmcısına son 5 senede .. ( lanet hisse sürekli al satçılara kazandırdı)

senin gibi hisseye sana bulaştığım güne lanet olsun
    Sayın lionnes, yazmamak İçin kendimi zor tutuyorum. Hissede golden cross oluşmuş durumda bu da boğa piyasasına girmiş demektir. BofA 600 bine ulaşmış. Bu durumda hala neyi kötülüyorsunuz anlamıyorum. Hektaş güzel hisse, Tüpraş güzel hisse daha bir çok güzel hisse var BİST 100 de. Beğenmiyorsanız satın gidin. 6 ay sonra hisse 140 lira olursa, sizin karalamalarınızdan etkilenip almayanlara ne diyeceksiniz. Ben 2 liradan beri bu hisseyi taşıyorum. Miktarı değişmekle birlikte. Biraz teknik analiz bilginiz olsaydı inanın bu kadar ağlamazdınız. Sat verdiği zaman elbetteki satılacak. Al verdiğinde de alınacak. Bu kadar basit. Akşama sizin için grafik paylaşacağım. Normalde bu topiğe grafik atmak istemiyorum. Ama sizin için paylaşacağım. Lütfen polemik yaratmak İçin yazmıyorum
    Saygılarımla.

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

2.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Sayın lionnes, yazmamak İçin kendimi zor tutuyorum. Hissede golden cross oluşmuş durumda bu da boğa piyasasına girmiş demektir. BofA 600 bine ulaşmış. Bu durumda hala neyi kötülüyorsunuz anlamıyorum. Hektaş güzel hisse, Tüpraş güzel hisse daha bir çok güzel hisse var BİST 100 de. Beğenmiyorsanız satın gidin. 6 ay sonra hisse 140 lira olursa, sizin karalamalarınızdan etkilenip almayanlara ne diyeceksiniz. Ben 2 liradan beri bu hisseyi taşıyorum. Miktarı değişmekle birlikte. Biraz teknik analiz bilginiz olsaydı inanın bu kadar ağlamazdınız. Sat verdiği zaman elbetteki satılacak. Al verdiğinde de alınacak. Bu kadar basit. Akşama sizin için grafik paylaşacağım. Normalde bu topiğe grafik atmak istemiyorum. Ama sizin için paylaşacağım. Lütfen polemik yaratmak İçin yazmıyorum
    Saygılarımla.

teknikten anlamıyorum ....

paylaşmanıza gerek yok sağolun..

ben temel analize devam ediyorum 8 hissede .

bir daha da bu hisseye lanet okumam .

Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    senin gibi hisseye sana bulaştığım güne lanet olsun
     Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    teknikten anlamıyorum ....

paylaşmanıza gerek yok sağolun..

ben temel analize devam ediyorum 8 hissede .

bir daha da bu hisseye lanet okumam .
    Bir yanlis anlasilma olmus olmali; siz hisseye lanet okumamistiniz.

Hisseyi aldiginiz gunun lanetli olabilecegi tezi ise pek yanlis olmayabilir.

Yatirim tavsiyesi degildir

4.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Bir yanlis anlasilma olmus olmali; siz hisseye lanet okumamistiniz.

Hisseyi aldiginiz gunun lanetli olabilecegi tezi ise pek yanlis olmayabilir.

Yatirim tavsiyesi degildir
    doğru olabilir bu söylediğiniz

5.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Saygılarımla.

Bu hisseyi çok eskiden beri taşıyanlardanım, sizin kadar eski olmasam da. Doğru yerlerde kısmen alım satım yapıp tekrar tekrar fulledim ve kendime göre çok müthiş karlar elde ettim. Doğru yerlerde alıp satmaya çalıştım…
    Şu anda da Citi’nin takasını günlük olarak izliyorum ve sizinle mutabıkım. Hisse boğa piyasasındadır ve 2-3 ay içinde bu fiyatlar bana göre tarih olacaktır. Yatırım tavsiyesi değildir. Ben minnacık emekli öğretmen ky yim sadece…Saygılar.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •