Sayfa 477/691 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Üstelik bu kağıtda lotumu artırmama kağıda bağlanmam neden olan sizin bir entry nizken sizin bu kağıda soğuk bakmanız çok ilginç.O entry nizi geçenlerde aradım bulamadım,şimdi gene bakacağım bulursam alıntılarım.Bu kağıtdaki büyük resmi çok uzun vadeli planı taşları yerli yerine oturtarak anlamamı sağlayan sizsiniz,şimdi ise genelde umutsuz yazılar yazıyorsunuz.İlgiyle yazılarınızı takip ediyorum,sizin bu topiğe yazmanız bizler için şans sn tahminci,borsadır fikir her zaman fikirden üstün olabilir,kaldı ki gidişat da şu ana kadar sizi haklı çıkardı.Ama sonuç değişmez ben borsadaki ilk yıllarımda çok inandığım yüklü girdiğim ve bir aşamadan sonra bıkıp çıktığım pek çok kağıtda çok acı tecrübeler yaşadım.Ah be o kadar bekledik o lotları keşke satmasaydımı çok yaşadım,sizin nasıl stop konusunda net bir taktiğiniz var benim de borsada kendi psikolojimi koruyarak bekleme gücümü sağlayan taktiklerim var,misal bu kağıtda bedelli son günü 1.11 di ya lotların yarısının maliyetinin 1.11 üstünde olduğundan eminim ya(diğer yarısı zaten daha yukardan maliyetli) öldür allah 1.11 altında dünya yıkılsa alıcıyımdır.Ha 2008 benzeri bir şey olursa elbet durum buyrun cenaze namazına olur.Ama öyle bir tabloda her şey yıkılıyor,borsa faiz emlak hepsi çöküyor o yüzden o da çok sorun değil.

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Adam 2 yıllık plan yapmış.. gün gün planlamış.. önce yüzde 400.. sonra yatırımcı 2 yıl bedelli olmaz dediğinde yüzde yüz.. nominal altına gelmez dediğinde nominal altı.. bedelliye yüzde 50 para yatırmış adam onu çıkartma derdinde.. alsa kağıdı taşısa 1.60 a o yüzde 50 çıkmaz.. planlar yapmış şu gün 0.98 tek tuş 0.93.. yapışanlar silkelensin benim maliyetim düşsün.. şimdi diyoruz ki sen 2 yıl plan yaptın, ben de sabah kalktım bir de baktım KLGYO bedelli yapmış hisse de yerlerde sürünüyor hadi alayım buradan.. deli para kazanayım.. yedirirler mi? Elbette hayır.. lotları sayarlar.. aracılara bakarlar seni dökene kadar beklerler.. ha iki yıl ha üç yıl fark etmez.. sana yedirmezler.. görünmez olursan o ayrı.. aracı kurumun da pozisyonunu gammazlamazsa belki bir şansın olur.. ya da sabrınla ve kurgunla ayakta kalabilen yüzde 10 içindeysen.. hak etti bu da yesin derler.. diğer türlü patron kağıtlarında ekmek yedirmezler.. YTD
    İşte bu entry niz tüm tabloyu önüme serdi.Oyuna katılmaya lotumu artırmaya karar verdim.Benim katıldığım noktada kağıdın fiyatı çok ama çok güzel diye düşündüm.Halen de öyle düşünüyorum.

Sabrım ve kurgumla ayakta kalabilecek yüzde on içinde olursam bu kağıtda iyi para kazanabilirim diye düşündüm.Halen de kendi planıma uygun olarak alımlarıma devam ediyorum,tek lot satmadım 1 in altından baya topladım,şimdi dünya bozarsa 1 altı baya baya toplarım.Ana param altında bozar bozar buna geçerim sn tahminci.

Ben trade yapmayı beceremiyorum sn tahminci,benim borsacılığım bu şekilde olursa oluyor başka türlü para kaybediyorum ve çok stres çekiyorum,bu şekilde rahatım kağıda biçtiğim değerin altına geldikçe a ne güzel deyip lotumu artırıyorum))))))))

Bu arada bugünkü takas nasıl acaba,çok anlamlı olduğunu düşündüğümden değil ama bank of ortalıkta dolanıyor mu baya merak ediyorum .

6. Her zaman yazdığım gibi bu hissede benden daha fazla kazanacaksınız. Beğeninizi kazanan yazımda belirttiğim 2-3 yıllık bekleme süreleri benim için bu tür hisselerde imkansız süreler, sizde ise bu sabır var. Fiyat odaklıyım 1.10 sattığımı rahatlıkla 1.15 yerine koyarım, koydum da.. eğer gerekirse.. trend her şeydir derler ya.. trend varsa ben friend.. trend yoksa ben Fred.. temeli sağlam patron kağıdı.. yok ben de bir his uyandırmadı.. hafta sonuna kadar 1.10 üstü tutunursa 1.24 sattıklarımla yeniden varım yok altına inerse 1.10 geçilene kadar sadece izlerim. Ayrıca GYO sektörü bir durgunluğa girebilir.. 400 bin USD a çıkartılan vatandaşlık şartı olumsuz etkiler piyasayı. Ama bunlar boş işler aslolan piyasada oluşan fiyat.. içinde her şey var, entrikalar da var sektör beklentileri de var. Sadece fiyata bakmak yeterli bence.. bir de dalga oluşturacak bir haber.. YTD

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ben trade yapmayı beceremiyorum sn tahminci,benim borsacılığım bu şekilde olursa oluyor başka türlü para kaybediyorum ve çok stres çekiyorum,bu şekilde rahatım kağıda biçtiğim değerin altına geldikçe a ne güzel deyip lotumu artırıyorum))))))))
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

7. Ayrıca vatandaşlığın gayrimenkul satın alınması karşılığında verilmesine de alabildiğine karşıyım, 400 bin USD ya da 4 milyon USD bedel şartı düşüncemi etkilemez.

8. Soru üzerine:
    Elm Sokağında Kâbus filmi vardı seyretmişsinizdir..
    Filmde Freedy (Fred) sadece uyursanız size zarar verebilir hep uyanık kalmanız lazım.
    UP Trend yoksa ben Fred derken ..
    Speğin boşluk anında (uyuduğunda) vur kaç yaparım manasında yazdım.
    Düşen trendde spek hata yapar.. çıkan trendde hata yapmaz çizdiği şablonu aynen uygular..
    YTD

Sayfa 477/691 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •