Sayfa 405/1122 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Alıntı Originally Posted by bogazici77 Yazıyı Oku
    Selamlar herkese. Uzun süredir mevduat tan uzak kaldım kkm hangi bankada daha avantajlı yardımcı olabilecek kimse var mı
    Max.17 hepsinde i ekstra bi avantajı yok kamu- ozel arasında.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Mesken hariç Aylık 80 k ödeyenmis neyse ki .

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Mesken hariç Aylık 80 k ödeyenmis neyse ki .
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Temmuz da memur ve emekli zammı var. Yüksek zam yapmamak için artış 1 temmuzdan itibaren geçerli.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Haklısınız ama ben bu hükümetin hiçbir icraatına güvenmiyorum. Yarın öbürgün şapkadan tavşan çıkarıp doları 12 TL'ye çekerlerse ne yapıcam, %100 KKM getirisini hazinenin karşılama şansı var mı, bunu frenlemek için ne gibi suni manipülasyonlar yaparlar, bunlara muhatap olmak istemiyorum. Dolar alır satarım daha iyi
    hocam bu düzenden ben de nefret ediyorum ama var mı kaçıp kurtulacak para, vize imkanın? gittiğin yerde ne olacak? hepimiz bir düzen kurmuşuz burda coğrafya kader işte. insan doğada tek başına varolamaz sadece devlet çatısı altında yaşayabilir devlet de üç kuruş parana göz koyacak kadar düşecekse biz de düşüp yok olup gidelim zaten. ama işlerin o noktaya varması sıfıra yakın ihtimal en büyük krizlerde bile o noktaya gelmemiş hiç, emeklilinin memurun maaşı hep ödenmiş. fizikiye geçip eve saklasan allah korusun çalınma, depremde yangında yok olma riski de var ona bakarsan. al sat konusuna zaten hiç girme bence, o yolun sonunda saadet yok.

İhracatçı icin en iyi kur bu galiba $16.40 -17.60 € geçirmiyorlar

6.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Haklısınız ama ben bu hükümetin hiçbir icraatına güvenmiyorum. Yarın öbürgün şapkadan tavşan çıkarıp doları 12 TL'ye çekerlerse ne yapıcam, %100 KKM getirisini hazinenin karşılama şansı var mı, bunu frenlemek için ne gibi suni manipülasyonlar yaparlar, bunlara muhatap olmak istemiyorum. Dolar alır satarım daha iyi
    12 olunca mecidiye köy de ev fiyatı karayip de villaya eşit olur..
    tl havuzu luna coin olduğu için olmaz..
    anca ülkenin fiziken içinden geçilecektir, 3-5 gün evveli hazineye tefeci usulü borç yazıp
    salarlar piyasaya.. bam bam göçer
    başka türlü olmaz..
    Memento mori

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    Benzine güncelleme var mı....

8. Doların ortodoks yoldan 12 olması için politika faizinin 2000 baz puan artması lazım heterodoks yoldan inerse de 12 de en fazla 15 dakika kalabilir

Sayfa 405/1122 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •