Sayfa 692/812 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1. Sabir yoklamaya devam ediyor 3.82 ve 3.75 destek görünüyor bakalim ben en kotu 3.82 lerden doneriz diye düşünüyorum..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Bu güzel şirket neden bu kadar baskılanıyor ki bu şekilde baskılanan şirketlerin patronu işin içinde olmasa bi güzel kap ile birilerinin elinde patlatır aynı baskı ege gübrede var
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

3. Cokta sabırlı değil gibisiniz İsteseler baya tutarlarda onlarin da para kazanmasi lazim
     Alıntı Originally Posted by güven06 Yazıyı Oku
    Bu PD/dd ile daha ne kadar tutar bu
    Oo.....çççç...ları
    Sabırla izliyorum

4. 05.03.2022 tarihli bildirimimizden sonra ki gelişmeler;

05.04.2022 tarihli özel durum açıklaması ile de bildirildiği üzere 720 Kwp güce sahip 422.500 USD tutarında ödemesi olan bir anlaşma 05.04.2022 tarihi itibari ile GİRİŞİM ELEKTRİK SANAYİ TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş firması ile yapılmış olup 4 ay içinde kurularak teslim edilecektir.

Yatırım programımızda yer alan "ürün çeşitlendirme konularında üretim ve pazar olanaklarının araştırılması" kapsamında; Cezayir pazarı ile ilgili çalışmalar yapılmış olup, alınan ilk siparişe istinaden 105.163,53 USD tutarında ki ilk sevkiyat 2022 yılı mart ayı içinde gerçekleşmiştir. İlgili pazarda tutunma çalışmaları ve yeni siparişler alınması ile ilgili olarak program çerçevesinde çalışmalar devam etmektedir.

Yatırımlarla büyüyen üretim kapasitelerimiz doğrultusunda açtığımız yeni istihdam olanakları nedeniyle genişleyen idari kadro için mevcut yapı içinde ek bir ofis alanı inşası başlamıştır.

Yatırım programımıza ekonomik konjonktür doğrultusunda devam edilmektedir.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1026354

Sirketten son gelen aciklama buydu.

Solar sistem icin Mayis ayi basinda 4 ay demislerdi.

Eylul 2022 de bitecek diye anladik.

Simdi sormamiz gereken,

1.Gecikme var mi ? olacak mi ?
    2.Projelendirilen bu sistemin sagliyacagi Elektrik tasarrufu ne kadar olacaktir. Kws olarak degil TL. olarak.
    3.Cezayir'e acilma durumunda olumlu bir gelisme var mi ? Varsa nedir.?

BNTAS'i almak icin son sans diye dusunuyorum.

5. Bu arada sarkap 5 lt tenekeye zam yapmis 256 adet palet 6250 tldan 7100 tlya cikmis. 18 lt teneke paleti 5250 den 5100 e düşmüş. Bntas la rekabet icin 18 lt de fiyat kırmış galiba
    Trakya dan alinan işe bakinca piyasinin % 30-40 arasi ucuza fiyat vermis gibi. Bunlar benim bakkal hesabim. Onceden soyledigim gibi asıl kar artışıni 3. ceyrekte bekliyorum. 2022 Yıllık yapacagi kara gore 4 fklardan işlem görüyor komik rakamlar...

6. Aciklamada su bolum de onemli bence.

Yatırımlarla büyüyen üretim kapasitelerimiz doğrultusunda açtığımız yeni istihdam olanakları nedeniyle genişleyen idari kadro için mevcut yapı içinde ek bir ofis alanı inşası başlamıştır.

Kadrolu kufurbazlarin canini sIkmak gibi olmasin ama, satislari dusen hangi sirket is'e yeni idari personel alir..???

7. Kufurbaz degilim ama satışların düştüğünü ben söylediğim icin ustume alindim. Bir sirketin iyisini de kötüsünü de soylerim. Burda herkes farkli görüşlerini anlatacak ki yatirim yapacaklar dikkat edebilsin. Şirket buyumeye çalışıyor evet ama bunu satışlarına yansitmadiktan sonra ileride ofis binasinin yanina havuz da yapsin. Ayrica yazilarin bir kısmını değil bütününü okuyarak degerlendirmenizi rica ederim. Sirketin ozellikle 3. ceyrek satislarini ve karini arttirmasini beklediğimi söyledim. Sosyal medyada coğu insan gibi ciro 50 den 115 e çıkmış diye sevinen biri degilim biraz daha gerçekçi bakmayi seviyorum. Ha siz bunu sirketi kotulemek olarak bakiyorsaniz ona da diyecek lafim yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    KARŞIYAKA
    Gönderi
    885
    Geçen hafta BİSTİN %6,66 yükselmesine-

Hafta boyu 6 kademe düşerek karşılık verdik.

Dilerim bu hafta güzel olur.

Çünkü bu tahta 1 yıldır her şeyin altında ezildi.

Dolar, Altın, Faiz, Gayrimenkul, Otomobil, Enflasyon, uçarken,

Bu kansız hala geçmiş bir yılın 3,xx lü fiyatlarında geziyor.

2021 yılı ve 2022 yılı ilk çeyreği olmak üzere 90 milyon üstü kar yazmasına rağmen.

YTD...

Sayfa 692/812 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •