Sayfa 493/1000 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593993 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,937 - 3,944 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Numan Kurtumuş gelecek diye bir söylenti var. Hatta görev için ısınma turları yapıyormuş.
    Kaynak kim muhalif basın mı yine

2. Balgatta dönerci diom dayu cayyolu tunali desem haklısın. Balgat balgat. Balgatta döner? Allah Allah dedim gökten taş yağacak.
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ülkemin nüfusu 84 mil

%15 nin yani 12 milyonun krizle işi olmaz
    12 mil.dediginiz az bir nüfus değil.Bunun kadar olan çok ülke var

O gördüklerimiz 12 milyonun belli yerlerde görülmesidir.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Nerde ısınıyor acep..
    Darphane de mi
    Başgan Bi çık bakalım
    Bakanlığın etrafında gezen var mı.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Bir de Akp'ye son bir vefa oyu vermekten bahsedenler var. Bence millet ne kadar düdüklense o kadar istiyor, anlaşılması zor bir doyumsuzluk hali var.

SM-A217F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Haha bu da iyiymiş.

Hani sevgilinden ayrılacaksın, son bir yolluk verir ya, onun gibi millet iyice kötü yola düşmüş…gerçi Başkan sürtük dedi ya, artık canımızı sıkana sürtük diyebiliriz herhalde.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Balgatta dönerci diom dayu cayyolu tunali desem haklısın. Balgat balgat. Balgatta döner? Allah Allah dedim gökten taş yağacak.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Daha alamancı dayu kıvamına gelmedin demek ki��

3-4 sene kal her şey ucuz gelmeye başlar, hala kafanda fiyatlama yaparken 1 yıl önceyle kıyaslayabiliyorsun, önce geçmişin bir reset yemesi lazım.

Bir de en kıl olduğum mevzu şu her yer dolu mevzusudur. Ankara dediğin bürokratı, çantacısı, avantacısı..bir de bunların eşi(artık 4 e kadar yolu var), dostu, bunların çocukları vs. En az bir milyonun para sıkıntısı yoktur. Eee, bu insanlar da belli mekanlarda takılır, her yere gitmez. Herhalde kalabalık olacak.

Türkiye gelir bölüşümünde Meksika ile birlikte OECD de en kötü ülke. Ülke krizden inlerken, %3-5 şatafat ve lüks içinde yaşayabiliyor…durum bundan ibaret.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. Bir kilo tavuk 100 TL olmuşâ€¦4 kişilik bir aile biraz iştahıysa, 2,5 kilo tavuk yer..yanına bir de tereyağlı pilav yap…bir de içecekler ve salata. Mütevazı bir yemek…400 e patlar sana….üstelik pişirmesi, hazırlaması, bulaşığı vs senden…adam başı 100 TL.

Dışarıda en uygun yemeğin 100 tl, iyi yedik demen için kişi başı 200 tl ödemen normal. Şu ortamda gayet makul rakamlar.

7. Özellikle yeme içme maliyetlerinin bizim 5 katı milli gelire sahip ülkelerdeki fiyatlardan farkı yok. Et-süt-peynir pek çok Avrupa ülkesinde bizden daha ucuzdur zaten.

5 milyon resmî, gayri resmî de 5 milyon. 10 milyona yakın göçmen var. Bir de bu sezon turizm de hareketli, bunlar da yiyip içecek. Bu yaz gıda krizi gayet normal. Global gıda sıkıntısı nedeniyle ithalatta zor ve pahalı. Bunu biz görüyoruz da ülkeyi yönetenler görmüyor mu? Evet görmüyor, ben nebatinin hiç bir şey görebildiğini düşünmüyorum. Zaten ortalık dalkavuk dolu, kimse adam gibi bilgi vermiyordur. Saray cenahı da sonuç olarak ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler diyor.

Ülke olmuş masai mara
    Muhafazakar kesim evrime inanmazdı.
    Ama ülkede darvin teorisini uygulamaya geçti...
    Zengin olan güçlü olan ayakta kalsın..
    Kalamayan niyazi

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 493/1000 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •