Sayfa 288/993 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bostancı da 5 kilo şeker 54.90 idi devlet markası
    Türk şeker 2021 sonunda migrosta 23 tl di.Bu gün marketin birinde gördüm 115 tl

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Balbaya bende selam söyle gece üstü açık kalmış...

Koca usdtry formunda insanlar pazar fiyatlarını konuşmaya başlamışsa halk çoktan konuşuyor...Maaşlara yüksek zam veremezlar çünkü aynı deliğe 2 kazık girmez...Diğer kazığın ne olduğunu biliyorsunuz...Sıcak para getiremezler getirebilselerdi cds ler 700 üstünde aylardır gezinmez...

Bu adamlar birrde Politikacı olacaklar ; ya rabbi ne günlere kaldık....
    Bugun ki gibi her gun zamla cok da gidemezler diye dusunuyorum.

Eger bir ic kalkisma tezgahlamiyorlarsa.

Hic unutmam, CHP emekliler icin bir zam onerisinde bulunmustu, 2018 de yanilmiyorsam.

Bugun surunen o emeklilerin tumu, nerden bulacan..! diye ayaga kalkmisti.

Adam dekontlarini cikardi gosterdi 1 Milyon TL. oglundan kizina ABD'ye gonderilmis, bugun tek bir emekli soruyormu, ne is..! diye.

Beter olsunlar diyecegim de, bundan da beter bir duruma duserler mi bilmiyorum.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bugun ki gibi her gun zamla cok da gidemezler diye dusunuyorum.

Eger bir ic kalkisma tezgahlamiyorlarsa.

Hic unutmam, CHP emekliler icin bir zam onerisinde bulunmustu, 2018 de yanilmiyorsam.

Bugun surunen o emeklilerin tumu, nerden bulacan..! diye ayaga kalkmisti.

Adam dekontlarini cikardi gosterdi 1 Milyon TL. oglundan kizina ABD'ye gonderilmis, bugun tek bir emekli soruyormu, ne is..! diye.

Beter olsunlar diyecegim de, bundan da beter bir duruma duserler mi bilmiyorum.

Düşecekler , daha dibi görmedik...Aslında bizim ekonomi luna coin e benziyor birden tepeden bastılar hala basıyorlar
    KKM ye bulan emekliyede bulurdu...Ama iktisat politikası siyasi bir tercih olup zengin sınıftan yana oy kullanılmıştır.

4. Kızılcahamam daki AKP 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sırasında basına konuşan parti sözcüsü Ömer Çelik, Cumhur İttifakı adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

Çelik ayrıca, Seçim sonuçlarını kabullenmeyecekler deniyor. Seçim bittikten sonra sonuca saygı duyarız, dedik. İstanbul ve Ankara yerel seçimleriyle ilgili sürece saygı duyar dedik, kazanani tebrik ettik. Bu konuda suçlanacak bir leke yoktur AK Parti nin ifadelerini kullandı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber

Demek korkulari had safhada.

Her ne kadar yalan konusmakta beis gormeseler de, bu tur aciklamanin bugun yapilmasi bence cok anlamli.

Brend aldı başını gidiyor, mazut 30'a selam çakar. yaw sahi tezekli araba ne zaman çıkıyordu...

Robot Süpürgemden hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tavsiye vermek haddime değildir, yazdıklarım sadece beni bağlar..
    'Başkasının çıkardığı yerden inemezsin, düşersin!'

6. Iptal ettikleri birinci IBB secimlerine mudahale etmemisler demek ki.

O 5 yargic kendi iradeleri ile iptal etmisler.(!)

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Iptal ettikleri birinci IBB secimlerine mudahale etmemisler demek ki.

O 5 yargic kendi iradeleri ile iptal etmisler.(!)
    O YSK toplantisi bitmeden 4 saat once, polis binanin etrafini bariyerlerle kapatmisti.

Tv'de canli yayinda izledim.

Nerden biliyorlar karari demistim hatta,

8.  Alıntı Originally Posted by Hancı17 Yazıyı Oku
    Brend aldı başını gidiyor, mazut 30'a selam çakar. yaw sahi tezekli araba ne zaman çıkıyordu...
    40+ bayrak diker...
    Memento mori

Sayfa 288/993 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •