Sayfa 549/1000 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,385 - 4,392 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt sen eskiden şort diye hopluyordun. Sevindim o tuşu söktüğün için. Ama bunlar bilirsin taban taban veren cins bir gün aklına gelir anahtarını alırlar.
    Mümkün değil abi, biraz gevşediği an mal havada kapışılıyor daha tezgaha koyamadan bitiyor, herif 100 kaplan gücünde
    thebigshort abiyi uyardım, dinlemedi. Fakir fasfakir zenginler de zepzengin oldu, bizim pala da paspala oldu.
    Hamdım Piştim Yandım

2. Mehmedabi sağolsun hepimize bayrak oldu. Ayasofya kardeşim bile düstur edinmiş.

Vob yapmayin.

3. Bugun akşama dogru tek kaldirac krdmr long yaptım memedabi..

4. Kkm olsun bütçe olsun Benjamin olsun habire gidiyor iktidarın bunla ilgili bir derdi yok gibi bas bas paraları Leyla'ya modundayiz

5. Acaba USD 22 yi geçerse bozulmayan döviz tevdiat hesapları bozulur bizde bastığımız kağıtlar ile toplarız mi ki.

6. Stellantis İspanya fabrikası limana yakın, tercihte etkili olabilir.

Koç'a ya Ford ya biz mi diyecekler, gelişmeleri izlemek lazım.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Kimse döviz bozmaz artik. Kkm çıkardılar, 12 civarına indi, tekrar eski yerine geldi iste..

8. fazla kafa yormaya gerek yok,en tepeden aliyosun ertesi gun zaten kazaniyorsun cunku bu sahipli keranenin genel koordinatoru oyle istedikce sorun yok..sebep lazim degil.bugunku gibi mesela.

memedabi geldi vob yapma pala geldi kaç badem geldi koş garan al %6 onu sat thy al %5 onu sat şişe %5 eregl ver geri 5 hoppiidi hoppidi endeks oynaşması..

forex te dow s&p nasdaq parite gold vs gözü kapalı aç kapa artema poz ile bundan daha huzurlusun.

Sayfa 549/1000 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •