Sayfa 397/993 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    sen okuma ... !!! engelle ! sana ne ? sana sinan enginin videosunu göndereyim .

git şapkalı evliya fosforlunun keçi boku gibi sürekli gönderdiği aynı gönderileri oku !

forumdaki ziyaretçi sayısı : 46 ! okuyan okuyor.
    Hamza sen de biraz açık konuş yaw, neler anlatılıyor gezdiğin mekanlarda? kovgörl siihors ya da corcs restrant'ta gündem oluyor muyuz acaba? Duyduğun birşeyler varsa uyar bizi..

Kimse bizi .iklemiyor mu yoksa?

2.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Yalnız rtuuk veri yazinlarin c... Kesicek diye duyduk[emoji39]
    evet öyle gözüküyor. Rubil Gökdemir isminde bir vatandaş direk teyit etmiş.

En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. 'TL varlıklara yatırımı özendirmek' deki kastedilen getiriyi vermiyor...enflasyon %70 onu bi geçecen diyor..ne diyor %35 verem yok %50 verem şu an zaten %20 diyor...dolar faizi ver diyoruz bono, yabancıya %10 veriyorsun ya borçlanırken...seni ben kıstırmışım sana verir miyim diyor....e alabiliyosan al o zaman..

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    evet öyle gözüküyor. Rubil Gökdemir isminde bir vatandaş direk teyit etmiş.

Fotoşop yaw..

5. Nassı gerçek yaw...ironi dediler...enflasyon demeyi de yasaklasınlar, hayat pahalılığı denecek bundan sonra desinler bari...

Nerden teyit etmiş...

6. 821 (hep bahsettiğim veri)
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

7.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Fotoşop yaw..
    Ateş olmayan yerden smoke çıkmaz başkara biz yine de tedbirimizi alalım.

8. Dün gece bazı banka fx leri sistemi kilitlediler. Olağanüstü durumdur dedik geçtik. Sabah açmışlar çalışıyordu, makaslar yüksek de olsa , orada tuşa basınca işlem yapabileceğimi bilmek rahatlatıyor. Saat 11 den sonra bir tanesi ( en önemli olanı, makası uygun olanı ) - sistemde arıza var diyerek kapattı. 10 dk. dediler, 30 dk. dediler en sonunda sabrımı tükettiler.

Geliyorum hazırlayın erikleri dedim, ulusta satayım manava dedim. Hemen paşam, ivedi gel , tükenmeden al git dediler. Gerçekten de erikleri tarttık aldık. Ulus halinde daha ucuza erik satıldığını görünce satmadan döndüm. Yarın piyasa da erik az fiyat yukarı olur belki diye bekliyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 397/993 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •