Sayfa 169/460 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon
Arama sonucu : 3679 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: KGYO - Koray Gayrı Menkul YO

1.  Alıntı Originally Posted by ugurozgur09 Yazıyı Oku

Son durum
    Eline sağlık ustam

2. Dun burda birileri hatirlamiyorum bakmadimda geri sayfalara şeker bank jant gibi kağıt lar söylüyor du bunlar kesin galibin elemanlari yonlendirme olayi var bu gun metro ve seker şekerbank da bir operasyon yapti 400~500 bin vurdu gecti

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by maker_24 Yazıyı Oku
    albatros25, cak76, donkomi, emek, jackal65, kasap, mecitt, melih55, mithrandir, serkan1907 şuan ismini aşağıda gördüklerim. forumda bulunduğunuz halde neden bilgi paylaşımınzda bulunmassınız anlamıyorum. bizler ky olarak birbirimize yardım etmeyeceksek zaten galip bize ne yapsa bize müstehaktır. şuraya her takas atana her sefere allah razı olsun deyip dua ediyoruz. çok basit bir hareketle hayır dua kazanıyorsunuz. neden bu kadar umursamaz bi şekilde izleyici pozisyonunda kalıyorsunuz. atın şu ölü toprağını üzerinizden yahu
    sayın maker ben on yıldır burada ne yaptığımı ve ne gördüğümü her vesile ile paylaşıyorum. listeden beni sil istersen.
    iki yıldır burada yalvarıyorum, Koca Riva arazisi iç edilirken BİMER e yazın SPK ya yazın genel kurula gelin dememe rağmen kimse tınmamıştı
    oldukça sığ olan ve her kağıdın tek tek sayıldığı bir ortamdayız.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. Herkesi dinle, kendi bildiğini yap.

4. arkadaslar teknikolarak 2.66 destek dedim sabahtan da yazmıştım ama şu korkuttu pasta da metro yok bakın öğleden önce 80 bin falan alımdaydı ne dönüyor çözemedim tetıkte olmklazım ytd

5.  Alıntı Originally Posted by jackal65 Yazıyı Oku
    arkadaslar teknikolarak 2.66 destek dedim sabahtan da yazmıştım ama şu korkuttu pasta da metro yok bakın öğleden önce 80 bin falan alımdaydı ne dönüyor çözemedim tetıkte olmklazım ytd
    Fazla kafanı takma böyle bir operasyon en az dört kurumdan yapılır.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. Herkesi dinle, kendi bildiğini yap.

6.  Alıntı Originally Posted by melih55 Yazıyı Oku
    Fazla kafanı takma böyle bir operasyon en az dört kurumdan yapılır.
    saatlik grafik korkutuyor bakıyorum dönmesi lazımdı 5 dk lıklar hoş duruyor yukarı kalkmasılazım 2.90 denemeli saatliği düzeltmek için o zaman miss gibi rahatlarım

7.  Alıntı Originally Posted by berkay26 Yazıyı Oku
    Dun burda birileri hatirlamiyorum bakmadimda geri sayfalara şeker bank jant gibi kağıt lar söylüyor du bunlar kesin galibin elemanlari yonlendirme olayi var bu gun metro ve seker şekerbank da bir operasyon yapti 400~500 bin vurdu gecti

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fener1907 diye biri yazmıştı

8. Derinlik

Sayfa 169/460 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •