Alıntı Originally Posted by ICO Yazıyı Oku
1 hafta mı desem 1 ay mı desem bilemiyorum ama bi saman alevi yada başka bir tabirle kucak dansı hareketi bekliyorum...Hadi Marshall üzme beni
 Alıntı Originally Posted by ICO Yazıyı Oku
Tam düşündüğüm gibi harekete başlamak için hazırlanıyor gedik de bugün uğramış...borsa genel olumsuz duruma mağruz kalmazsa harekete hazırlanın...güzel sıcak bir dans bizi bekliyor...kararınızı verin ağlayıp zırlayan adam görmek istemiyorum artık bu tahtada
Yine ben olmasam sayfaya hareket getirecek kimse yok e haliylen 50 ci 80 ci arkadaşlarıda kovduk yalnız kaldık burda...Adım adım gidiyor meret ben yukardakileri yazdım daha 1 hafta geçmeden Dyo yaptı hareketi en azından sektörel bazda bişeyler tutturdum

Son iki bilançodur ele verme operasyonlarında da çok cılız kaldı...Önceden en azından %10-15 yapardı şimdi onuda bıraktı %3-5 o da Dyo zoruyla yapmaya başladı...

Neyse yukarda yazdım gedik bir tahtada hakim kuvvetse ordan kaçacaksın hele ki böyle bir tahtada...Önceki aldığı malın çoğunu dün vermiş bugün de verir vermese bile alır ertesi gün verir

Böyle sığ tahtalarda genelde hacim artarsa bu yukarı yönlü umut verici olur ama takaslara her baktığımda malın birbirlerine güdümlendiğini görüyorum en çok işlem yapan kurumlar rekor ekside...Buda dünkü görüntü

Benim bildiğim Marshall Dyo nun bu hareketinden istifade edip malı çakar...Hadi bakalım bekliyorum bu defa nerden yıkacaksın ...Bilançodan hiçbir şey çıkmaz hahahaha efektinide daha sonraya saklıyorum

YTD