Sayfa 360/753 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon
Arama sonucu : 6024 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Tamam sagolasin. Yanliz disardaki kuslara baktin mi ne oldular diye savastan sonra? Surunuyoyorlar hala.
    Bizimkilere Rus piyangosu cikti iste. Rus turist sayilari da oldukca guzel ayrica, dusundugun gibi hic de az degil.
    Hocam turizm ve havacılık konusunda dışarıya göre çok daha iyi durumda olduğumuz kesin. Thy Bilançosunun iyi geleceği de kesin zaten.

Ancak dış piyasalarda belirsizlik hakim, bunu gözardı etmek olmaz. Avrupa bu dogalgaz meselesini çözemezse eğer çarklar acayip yavaşlar ve işler terse dönebilir bunu unutmayın demek istedim.

Piyasa geleceği fiyatliyor her zaman.
    Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

2. Yeniden covid panikleri yok efendim maymun çiçeği salgını yahu 3 yıldır dayak yiyoruz be yeter artık..tam bilanço gelecek işler uçtu kaçtı derken yine kabus senaryoları çizmeye başladılar..

3.  Alıntı Originally Posted by Yalniz Mehmet Yazıyı Oku
    Hocam turizm ve havacılık konusunda dışarıya göre çok daha iyi durumda olduğumuz kesin. Thy Bilançosunun iyi geleceği de kesin zaten.

Ancak dış piyasalarda belirsizlik hakim, bunu gözardı etmek olmaz. Avrupa bu dogalgaz meselesini çözemezse eğer çarklar acayip yavaşlar ve işler terse dönebilir bunu unutmayın demek istedim.

Piyasa geleceği fiyatliyor her zaman.
    Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
    İyi geleceği kesin olan Thy bilançosu, fiyatlanmış olabilir mi?
    Al, Sat yada Tut Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Tamsel Yazıyı Oku
    İyi geleceği kesin olan Thy bilançosu, fiyatlanmış olabilir mi?
    Hocam bir nevi fiyatlandi bence, çünkü hangi fiyatlardan geldi buralara. Ama yeni bilanco ile THY ne kadar basarili bir havayolu oldugunu kanıtlayacak ve sonraki donem gelecek bilancolarin ne kadar guzel olacagina dair ipucu verecek yatırımcıya. Ama kisa vade daha ne kadar gidebilir bilemeyiz. Ben uzun vade bakiyom. Ama piyasalarda belirsizlik olunca yön bulmak çok zor. Gercekten cok belirsizlik var şuan. American airlines bile tarihi dip seviyelerine geldi mesela. Kisa vade herkesin işi çok zor. Piyasalardaki belirsizlik azalirsa çok iyi olacak. Ben şahsen arada silkelemeler yaptıklarını düşünüyorm ve arada hızlı şekilde çıkarıp geri salacagi kanaatindeyim. Yabanci oranina bakinca çıkmıyorlar gibi. Birde degerinin altinda. Ben düştükçe toplamayi tercih ediyorum.
    Herkes kendine göre düşünmeli tabiiki
    Tavsiye içermez kendi düşüncem dır.

5. Şu anda fiyatı 70’lerde olması lazımdı. Endeks yukarı giderken son günlerde kırmızıda kapatması alıcıların zayıf olduğuna işaret. Demek ki bilanço fiyatlaması ancak bu kadar diye mi yeni alıcılar gelmiyor. Açıkçılar da bu durumu fırsat bilerek devamlı basıyor sanki.

6. Covid movid panik felan yok yurtdisinda da boyle haber akışı yok. Zamanı gelir fiyatlar ucuş sayıları on numara

7. haftalık thyao/xu100 grafiği.bileti kesilmiş durumda...ytd

8.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku

haftalık thyao/xu100 grafiği.bileti kesilmiş durumda...ytd
    Dönüşü olmaz mı yani buradan[emoji848][emoji848]

SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 360/753 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •