Sayfa 508/691 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Daha iyi nasıl bilanço olur ki F/K 0.5 mi olsun GÖZDE gibi ki; o da gitmiyor. Bu hissenin bilanço ile gideceğini düşünmek için hiç bir gerekçe göremiyorum. Ayrıca giderse de yüzde 5 yukarıdan girmek için bir fırsat verir herhalde. AL/SAT larla maliyet zaten tahtanın görmediği değerlere kadar düşmüş durumda. Bu tahtalarda bilanço beklentisi ile yatırım yapanlara iyi şanslar dilerim. YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

2. 1.30 ları anca bilanço ile görür.Pesine ihale,arsa haberi patlatirlar götürürler.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    1.30 ları anca bilanço ile görür.Pesine ihale,arsa haberi patlatirlar götürürler.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yabancı bıkanın malını toplamaya başladı,son 11 günde (18-19/07) Citi takasını 11milyondan 38 milyona 27 milyon lota yakın artırmış..Klgyoda geçen yılki aynı dönemin 15-20 katı net kar muhtemelken,tarihi rekor bilançoya 7-8 işgünü kalmışken hala niye satış yaparız? 1,30 ne ki 1 günde aşılır, pala pozisyonu yeterliyse 1,50-1,70 lerde soluklanır.

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    1.26-1.25-1.24 neticede 1.25 ortalama ile pozisyonumu kapattım. 1.30 üstünü hacimli geçmesi halinde ya da 1.15 in aşağı kırılması halinde yeni alım fırsatlarını kollarım. FED in faiz kararının piyasalara etkisini yakından takip etmek lazım. YTD.
    Sürekli kararlar kararlar acabalar kuşkular korkular ,insan çok yorulur sn tahminci ,bu kadar strese değmez.belli işte bilanço muhteşem gelecek,bence bekleyin muhteşem bilançoya rağmen aşağı basarlarsa götürmezlerse bir sonraki 3 aylıktaki muhteşem bilançoyu bekleriz.Önemli olan muhteşem bilançoların gelmesi,gerisi ayrıntı.
    ,

Daha iyi nasıl bilanço olur ki F/K 0.5 mi olsun GÖZDE gibi ki; o da gitmiyor. Bu hissenin bilanço ile gideceğini düşünmek için hiç bir gerekçe göremiyorum. Ayrıca giderse de yüzde 5 yukarıdan girmek için bir fırsat verir herhalde. AL/SAT larla maliyet zaten tahtanın görmediği değerlere kadar düşmüş durumda. Bu tahtalarda bilanço beklentisi ile yatırım yapanlara iyi şanslar dilerim. YTD
    Ben bilanço beklentisi ile yatırım yapanlardanım,henüz aldığım günden beri tek lot satışım yok,maliyet paçallarla baya düştü,iyi şanslar temenniniz için teşekkür ederim

Daha iyi nasıl bilanço olur ki F/K 0.5 mi olsun GÖZDE gibi ki; o da gitmiyor. Bu hissenin bilanço ile gideceğini düşünmek için hiç bir gerekçe göremiyorum. Ayrıca giderse de yüzde 5 yukarıdan girmek için bir fırsat verir herhalde. AL/SAT larla maliyet zaten tahtanın görmediği değerlere kadar düşmüş durumda. Bu tahtalarda bilanço beklentisi ile yatırım yapanlara iyi şanslar dilerim. YTD
    Ben bilanço beklentisi ile yatırım yapanlardanım,henüz aldığım günden beri tek lot satışım yok,maliyet paçallarla baya düştü,iyi şanslar temenniniz için teşekkür ederim

7. Yukarı gidecek olsa bilancoyu şimdiden fiyatlamasi gerekirdi sonuçta herkes iyi geleceğini biliyor demekki bilancoyla artmayacak.

Alıntı Originally Posted by Avukat2020 Yazıyı Oku
    Yukarı gidecek olsa bilancoyu şimdiden fiyatlamasi gerekirdi sonuçta herkes iyi geleceğini biliyor demekki bilancoyla artmayacak.
    Niye ki ben spek olsam son güne kadar baskıyı kaldırmam,işi bilmeyenler hala belki de bunlar kötü bilanço yollıyacak çakallık yapacaklar vs diye yazıyor twıtter vs de bilgi kirliliği çok.Mükemmel bir bilanço gelsin de isterse gitmesin önemi yok bekleriz.

Sayfa 508/691 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •