Sayfa 143/1000 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    borsaya alım geldikçe benim kağıda basıyorlar
    Sayfasına nerden bulup getiriyorlar böyle oyuncuları arkadaş deseydin.
    Senin kaat hankisi big abi
    Hamdım Piştim Yandım

2. Makası %20 e kadar çekti. Bozkurt abi yine jetonları alıyorlar makinadan herhalde. Ufaktan taşınmalar başlamış gibi.

3. Perşembeden beri vadeli taraf spota göre zayıf kaldı
    Bugünde aynı durum devam ediyor
    kişisel izlenim
    piyasa sağlıklı şekilde yukarı gidecek gibi duruyor
    Tabii şuan

big abi bende uzun vadeli eşime pörtföy yapmayı düşünüyorum birkaç hisse tespit ettim abka dayu müsade ederse açıklamak istiyorumsöktaş tuğcelik,kontolmatik, aras enerji,sahol,kozaltın,trcas...edersiniz??

5. SavunmaSanayiST.com
    @SavunmaSanayiST
    ·
    1 sa
    Rus Federal Askeri-Teknik İşbirliği Servisi (FSVTS) Direktörü Dmitriy Şugayev: “İkinci S-400 bataryasının Türkiye'ye ikmali ve Türkiye'de kısmi yerli üretim için sözleşme imzalandıâ€

böyle bir haber var
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    big abi bende uzun vadeli eşime pörtföy yapmayı düşünüyorum birkaç hisse tespit ettim abka dayu müsade ederse açıklamak istiyorumsöktaş tuğcelik,kontolmatik, aras enerji,sahol,kozaltın,trcas...edersiniz??
    ben seneye kadar ellemeyceğim hisseleri ay sonuna kadar toplamaya başladım seneye yazın bakacağım

Senetlerim: Ereğli , ISDMR , SASA , HEKTAŞ , PSDTC, EGE SERAMİK

AY SONU YOLCUYUM
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3120 yapıştı kaldı. 3130 üstüne atarsa 3170 civarına tepki olabilir diye düşünüyorum. Bist-100 2900 üstüne hala umudu var adamların. Koç grubu kağıtlar iyi duruyor. İşctr hareketli.

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    EREGL, KRDMD falan bunlar büyüme şirketi değil, bence temettü portföyüne koyma açısından ideal şirketler de değil. Döngüsel şirketler. Tamamen emtia'ya bağlı elde edeceği kâr. Döngünün dibinden al, tepesinden sat. Bunları EREGL topicine yazsam linç ederler ama burada biz bize sayılırız
    Sevgili tidebringer,
    Çelik döngüselliği konusunda haklısınız…
    Fakat temettü portföyünde Ereğli olmaması mantıklı demek açıkçası biraz mantıklı değil…
    Eğer bir temettü portföyü yapılacaksa ne olursa olsun 1. sıraya Ereğli yazılır…
    Şu anda hrc fiyatları dipte veya dine yakın ve Ereğli muhtemelen 5-6 lira temettüye aday, önümüzdeki seneki kötü senaryolarda dahi 3-4 lira temettü mümkün…
    Şu andaki fiyat ve temettü verimine bakınca yanına son yıllarda olduğu gibi yaklaşılabileceğini zannetmiyorum…
    Döngüsellik herkesçe ezbere tekrarlanan ve doğru da olan birşey ama şuna emin olun ki vereceği fırsatta Ereğli alan muhtemelen 4-5 yıl içerinde yatırdığını temettüyle alacaktır…
    Ha bende yok şu anda , o zaman niye yok…
    Çünkü sadece temettü düşünmüyorum ve daha parlak fırsatlar görüyorum…
    Ama mutlaka Ereğli alacağım her zamanki gibi..

Sayfa 143/1000 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •