Teşekkür ederim sn mandradasutvar.
Bizimki utanır diye de yazıyorum. Sizin çimbeton da 500 leri görmüştü sanırım, inşallah tekrar oraları geçer. Ama bizim bunu bu şekilde kim tutuyosa Allah sürüm sürüm süründürsün, 5 kuruşa muhtaç olsun.
|
|
Cmbtn sizi bir yakalasin ins. transfer yapacağım size. çok bekletti bizi biraz tadını alalimRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim sn mandradasutvar.
Bizimki utanır diye de yazıyorum. Sizin çimbeton da 500 leri görmüştü sanırım, inşallah tekrar oraları geçer. Ama bizim bunu bu şekilde kim tutuyosa Allah sürüm sürüm süründürsün, 5 kuruşa muhtaç olsun.
Değerli kağıtların sahipleri gaddar Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
e hadi akşam pazarı yok mu
İnvesting twitter alcar speği ve patronları hakkında iyi niyetlerini iletenler ile dolu. Arkadaş bu para neymiş böyle, patronlar da, spekte ne genişlik varmış böyle yaa
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Uğraş uğraş, belki satan bulursun, mal oğlu mal speck ve avaneleri...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
|
|
İnerse nakdimiz çıkarsa malımız var kıvransın dursun bekleyecek kadar da vaktimiz var çalı köstebeği ve onun sahipleri bizden beterler enflasyona dövize ve ekonomik şartlar altında hüsrandalar bassınlar bakalım bekliyorum bende nakdim ölçüsünde dolduracağım heybeyi bu ortaklığı seve seve kabul etmek zorundalar yada bekleyeceğiz benim için sorun yok zararda olan arkadaşlara günlerdir nereye ne yazacaklarını haklarını nereden soracaklarını anlatıyoruz beklemek istemiyorsanız hesabını sorun bu godoş takımına maili var telefon numaraları var spk denen kurum var hala bu itlerden insaf bekleyip bir şey yapmıyorsanız bunların sizi öpmesi çok doğal
Yer İmleri