Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Kazakistan'da bir ofisleri vardı sanırım, kağıt fabrikasından dolayı ülkeyi de tanıyorlar.
Okuduğum kadarıyla ülke rezervlerinin küçük bir kısmı çıkartılabilmiş.( altın için yıllık 10 ton üretim deniliyor, rezerv 1,500 tonmuş)
Esan adına övünülecek bir başarı, anladığım kadarıyla bu aşamada arama faaliyetlerine yoğunlaşacaklar.
Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.
Ortaklık kurdukları şirket varlıkları 94 milyar dolar olan Kazak devlet şirketi. Ilginçtir bağımsız yönetim kurulu üyeleri içinde Pwc ortağı bir Türk de var. Sn Bezgin haklı, bunlar kureseldeki büyük oyuncularla birlikte hareket etmeye başlamışlar. Başka bir ligde oynamaya hazırlanıyorlar.
FTSE Russel Orta ölçekli şirketler endeksine girenler
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Ben bu tür endeks işlerinden pek anlamam ama, bu endeks işi önemli bir gelişme gibi görünüyor.. Biz şirketin potansiyelini biliyoruz. Ama kimsenin umurunda değil. Ve bu nedenle fiyatlanmıyor hiç bir gelişme. Belki bu sayede fiyatlanabilir. Belki de ummadığımız yerden bir destek almış ve trende girmiş olabilirmiyiz. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Endeksi taradım ama hangi alt endekste olduğunu bulamadım.
Eğer linkini paylaşabilirseniz sevirim.
Bu arada dünya ekonomik forumunda ortaklar arasında gösteriliyor. Eğer WEF'e değer veriyorsanız. Veya siz belki değer vermezsiniz de başkalarının değer vereceğini düşünürsünüz. Bir şey sööylemek için elimizde veri yok.
Bu kadar hikayeden sonra yabancılar hisse almak isteyebilirler. Tabii ne yatırım holding ne de ilaç bugünkü ortaklık yapısı ve işlem hcimleriyle ybancının ilgi alanına girmez.
Bu iki şirket birleştirilir, holdingle olan karşılıklı ortaklık hesabi tarafta netleştirilirse, kişisel düşüncem, tahmin etmeyeceğiniz büyüklük ve değerde yabancı ilgisi oluşabilir.
Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.
https://foreks.com/haber/detay/63036...irmesini-yapti
Burada bahsediliyor. Ama bir çok türk şirketi var. Bize ekmek düşer mi bilmem.
Yer İmleri