5 milyon lot devredildi ahahha herkes söven sövenr twitterda investikte kopuyorum hahahah
5 milyon lot devredildi ahahha herkes söven sövenr twitterda investikte kopuyorum hahahah
bugün bu hissenin basına ne geldi bilen biri aydınlatabilir mi? neydi bu hareket? bugün kap atılan viop kararı sonrası mı düşüş hızlandı?
Biz şirketten hisse geri alımı beklerken, şirket KAP'a 5.314.010 liralık hisse sattığını duyuruyor... Bu da neyin nesi şimdi:..
Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine
Bıst endeksinin rekor tazelediği şu günlerde, şirketin hisse satışını kınıyorum. Dünkü bu satış yüzünden hisse 55 liradan 53 liraya düştü. Adeta kıyım oldu... Erdemoğlu ! Sende mi brütüs ...
Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine
Yahu yükselmiş zaten yükseleceği kadar daha nereye yükselsin uzayami çıksın [emoji1]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak onu bilmiyorum şirket ne düşünmüş olabilir onu ben bilemem.tasima sebebim sürprizlere açık bir hisse pahalı diyorsun daha da yükseliyor o yüzden dursun dedim.dusersede yapacak bişey yok.baska türlü araba alamıyorum zaten.supriz yaparsa ne ala.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri