Hamdım Piştim Yandım
Emekli gettosu yapılacak.
Hiç bir esnaf orda iş yapmaz..
Karşıyakalı bir berberim vardı..
Sektiriyordu emeklilere.
Her yer emekli oldu.
Para harcamıyorlar diyordu..sonra istnula kaçtı SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
BES devlet fonunda tahvil çok, değeri artmış, yeni hisse alımı için yeni yer açılmış olabilir, %10 hisse olacak demişlerdi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
2800 3000..Hatta uzatır 3200 leri görür yazdım idi..
Buralara geldi..
Bankalarda çok hızlı bir hareket var..
Halkb davası yakın..ABD yaptırım diyor..Rus parası girdi deniliyor..
REİS çıkıyor rusya kırımdan çık diyor..
MB aniden faiz indiriyor..
Kredi lerde tahvil alımı üst sınır falan..
Ortalık karma karışık..
Buraların üstü olabilir mi..Olabilir..
Ama Çok dikildik...
Bir düzeltme şık olur..
Bu bir uyarı mıdır..
Evet açık bir uyarıdır..
VIOP de bugüne kadar LONG ağırlıklı gelmedi iseniz ne short ne long..Hiç bişi yapmayın..
Yönü bilseniz bile!! Kazanmamanız..Hatta ağır kaybetmeniz büyük olasılık..
Kaldırıp vurur..Daldırıp sürer..
Bir haber çok yakın diye düşünüyorum..
Olumlu mu olumsuz mu..ÇOK MU OLUMSUZ..ÇOK MU OLUMLU..
Herşey masada..
VIOP dan uzak durun ARTIK...1 kontrat ile eğlencesine takılanlara değil bu sözüm..20-50..can acıtabilir..
Orta uzun vade hisseci için sorun görmüyorum..
Bir genişleyen diyagonal? Hafif aşmış, rehber çizgiler dahilinde? Çok daha büyük bir dalganın ilk dalgası (?). Parasal genişlemeden mütevellit, gidecek yer bulamayan enflasyondan kaçan 'yüklü haydan gelen paradan' türemiş(?), olabilir. YTD
Biraz daha uzatırsa, komple itki saymak lazım, önce büyük bir 1-2 yapmış, ardından son kısımda tekrar itki çiziyor ve 3 e gidiyor demektir ve o 3 epey yukarıda yani buradaki son dalganın 5 i uzatarak bu olacak demektir. Kabaca 5000-5070 civarı. Piyasa ekonomi, dünya koşulları enerji kriz v.s., ülke iç dinamikleri seçim(?) bu tabloya uyuyorsa öyle demektir, uymuyorsa ise böyle demektir.
Kolay gelsin. Hıdır elimden gelen budur. YTD
![]()
Dediğiniz gibi tamamen sallamacı biri eski yazdıklarını önüne getirince hoşlanmıyor. Her şeyini satıp Euro satın alma fişi koyan adam ne hikmetse borsadan da kazanıyor, yaz modu 10 kontrat short der hafifleme zamanı der, dirence gelmiştik der demedim mi der, der oğlu der. Bu insanları aldatmaya çalışmaktan başka bir şey değil. Siz THY 50 dediğinizde kendisi de 26 lardan satmıştı suyun altı mı üstü mü bilmem diyerek o tarihten beri artıyor hiç düşmedi.
Ben hem içiniz dışınız bir olduğu için hem de de isabetli yorumlarınızdan ötürü tebrik ederim.
Saygılarımla.
Parası olan katlıyor, kredili oynayan sürekli dalgaların altında kalıyor.
Yer İmleri