Sayfa 117/472 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon
Arama sonucu : 3774 madde; 929 - 936 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1. Internetten Soy isim değişikliği babam için çıkmadı,icerde oy için neyse çok şey varda yazicak
    İnsanın gözündeki perdenin kalkması daha önemli.....
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku
    Madem fikirlerini bukadar ateşli savunuyorsun, idealistsin, madem büyük adamsın insanları değil kavramları tartışıyorsun,
    Sana elli kere söyledim
    Ben bu ahlaksızlığı !! Yapamam deyip emekli maaşını iade etsene.
    Asıl ahlaksızlık, kendi faydalandığından başkasının faydalanmasını istememek
    Senin akıl sağlığından şüpheliyim.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    benim 38 yasinda emekli oldugumu nereden cikardin? Akil sagligi yerinde olan bir insan internette hic tanimadigi birinin ne zaman emekli oldugunu nasil bilebilir?

Hala kisileri konusuyorsun

Bazilari hep kucuk kalacak. Hic bir zaman Turkiyenin neden 216 ulke arasinda en dusuk emekli yasina sahip oldugunu anlamayacaksin cunku Ahmetle Mehmetle ugrasiyorsun

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Defalarca yazdım emeklilik yaşının erken olmasını savunduğum yok ancak sende anlama becerisi bence çok düşük. Buradaki arkadaşların da ifade ettiği gibi EYT lilere yapılmış kanunsuz bir durum var oradan doğan hak mağduriyetleri giderilmeli.
    EYT lilerin mağduriyeti giderilsin zaten kademli olarak zaten arttırıldı emeklilik yaşı.
    Ha buarada 43 yaşında emekli olmuş bir ahlaksız olmak nasıl bir his? (aslında ahlaksız olma tespitin bana değil sana ait bir tespit, yoksa sende o dönemde verilmiş hak ne ise ona göre emekli olmuşsun)
    43 yasinda emekli olmakta ahlaksizlik katiliyorum ben 43 yasinda emekli olmadim

Gecmiste bazi basiretsiz politikacilar size bir sozler vermisler oy ugruna. Sizde bunun pesinde kosup duruyorsunuz

Akil disi kurallar mantiksiz kanunlar

20 sene calisip 40 sene emekli maasi alinirmi? Boyle bir sistemin yurumesi mumkunmu?

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Internetten Soy isim değişikliği babam için çıkmadı,icerde oy için neyse çok şey varda yazicak
    İnsanın gözündeki perdenin kalkması daha önemli.....
    tam anlamadim
    Babanizin soyadinimi degistirmek istiyorsunuz?

5. Ahhahaahha

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    tam anlamadim
    Babanizin soyadinimi degistirmek istiyorsunuz?

6.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    benim 38 yasinda emekli oldugumu nereden cikardin? Akil sagligi yerinde olan bir insan internette hic tanimadigi birinin ne zaman emekli oldugunu nasil bilebilir?

Hala kisileri konusuyorsun

Bazilari hep kucuk kalacak. Hic bir zaman Turkiyenin neden 216 ulke arasinda en dusuk emekli yasina sahip oldugunu anlamayacaksin cunku Ahmetle Mehmetle ugrasiyorsun
    Alıntıladığın yazımda 38 diye bir rakam mı gördün?

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    43 yasinda emekli olmakta ahlaksizlik katiliyorum ben 43 yasinda emekli olmadim

Gecmiste bazi basiretsiz politikacilar size bir sozler vermisler oy ugruna. Sizde bunun pesinde kosup duruyorsunuz

Akil disi kurallar mantiksiz kanunlar

20 sene calisip 40 sene emekli maasi alinirmi? Boyle bir sistemin yurumesi mumkunmu?
    sana ne anlatsak anlamazsın. eyt lilere yapılan haksızlık düzeltilmeli, bu kanunsuzluk. dediğimiz budur.
    sgk sisteminin batması öncelikle sadece erken emeklilik kaynaklı değil. Bu da nedenler arasında ama tek başına bu değil. Öncelikle emekli başına düşen çalışan sayımız çok az. çalışan sayısı da arttırılmalı. yıllardır burası gelişmiyor. zaten bundan sonra emeklilik yaşı yükseldiği için sistemin o tarafı zamanla düzelir çalışan sayısı da artarsa eğer.
    sağlık harcamalarımız çok çok fazla. ipini koparan hastanede. Gece 3 de bile acil servisler tıklım tıklım dolu, nöbetci eczanelerin önü her zaman kuyruk. Adam asgari ücretten sigortalı ama 3 çocuğu ve anne babasını da üzerine almış. Yatırdığı prim kuş kadar ama her istediği anda uzman hekime gidip reçeteler dolusu ilaç yazdırıyor ,tahlil, röntgen, ultrason, mr vs çektiriyor.
    Emekli tarafını düzeltsen de bu sağlık tarafını düzeltmezsen sistem batar. Siyasiler değil ülkeleri teknokratlar yönetmeli bu tür konularda. Yoksa popülizmin sonunda her ülke batar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    sana ne anlatsak anlamazsın. eyt lilere yapılan haksızlık düzeltilmeli, bu kanunsuzluk. dediğimiz budur.
    sgk sisteminin batması öncelikle sadece erken emeklilik kaynaklı değil. Bu da nedenler arasında ama tek başına bu değil. Öncelikle emekli başına düşen çalışan sayımız çok az. çalışan sayısı da arttırılmalı. yıllardır burası gelişmiyor. zaten bundan sonra emeklilik yaşı yükseldiği için sistemin o tarafı zamanla düzelir çalışan sayısı da artarsa eğer.
    sağlık harcamalarımız çok çok fazla. ipini koparan hastanede. Gece 3 de bile acil servisler tıklım tıklım dolu, nöbetci eczanelerin önü her zaman kuyruk. Adam asgari ücretten sigortalı ama 3 çocuğu ve anne babasını da üzerine almış. Yatırdığı prim kuş kadar ama her istediği anda uzman hekime gidip reçeteler dolusu ilaç yazdırıyor ,tahlil, röntgen, ultrason, mr vs çektiriyor.
    Emekli tarafını düzeltsen de bu sağlık tarafını düzeltmezsen sistem batar. Siyasiler değil ülkeleri teknokratlar yönetmeli bu tür konularda. Yoksa popülizmin sonunda her ülke batar.
    Sayın pıt bunu dikkate alıp yazmayın bence...değmez...niyeti başka.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 117/472 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •