Sayfa 648/1195 İlkİlk ... 1485485986386466476486496506586987481148 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Resmî gazete :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Yunanistan Ulusal Halk Sağlığı Örgütü (EODY) tarafından yapılan açıklamada, Yunanistan’da genellikle sivrisineklerden bulaşan Batı Nil virüsü nedeniyle 11 kişinin hayatını kaybettiği ifade edilerek, ülke genelinde 123 vakanın tespit edildiği aktarıldı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. yumak varsa kedi müdahil olur....

Memento mori

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,061
    Kumpaslara sahip çıkan MTTB'li
    1968 gençlik hareketlerinin temel sloganı “Yaşasın Tam Bağımsız ve Gerçekten Demokratik Türkiyeâ€ydi… Ellerinde Tük Bayrağı'yla yürüyen öğrenciler, işçiler, köylüler, aydınların karşısına kim çıkarıldı? Sol Kemalistler ve sosyalistlere kimler saldırdı? Emperyalizm ürünü olan Türk-İslam sentezi fikri etrafında birleşen yapılar! Yalan mı? Değil… Kanlı Pazar'a bakın… 6. Filo'yu destekleyen İslamcı yazarlara ya da kendilerini ‘milliyetçi' diye tanımlayan ama gerçek anlamda Mustafa Kemal Atatürk, Yusuf Akçura, İsmail Gaspıralı milliyetçiliğinden koparılanlara bakınâ€¦İşte ‘bağımsızlık' diyen gençliğin karşısında yer alan Milli Türk Talebe Birliği'nin (MTTB) Başkanı İsmail Kahraman'dı.

Önümde Kahraman'a ait bir röportaj var.

15 Kasım 2019'da Seriyye Dergisi'nde bakın ne demiş Kahraman:

“… Parti kurmak turşu kurmak değildir! Dışarıdan İslami gidişi nasıl önleriz diye tertiplere girişildi. 15 Temmuz, 27 Nisan, Yakamoz, Ay Işığı, Balyoz… Yıkıcılara, aldatılmış saflara yardımcı olmayalım. Ve daha da güçlendirelim Recep Tayyip Erdoğan'ı… Böyle bir lider yüz yılda bir gelir. Kıymetini bilelim.â€

Fetullah'ın kumpaslarını 15 Temmuz 2016'dan sonra bile savunan isim Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi.

SONUÇ: Bugün 30 Ağustos 2022… 100 yıl sonra Büyük Taarruz'un, Zafer Bayramı'nın yıldönümü herkese kutlu olsun. Kutlamayanlar da bilsin: Atatürk kazandı…

https://www.sozcu.com.tr/2022/yazarl...i-bil-7335993/

5. Harbi doğru söz...
    Keşke parti yerine turşu kurulsaymış...
    Memento mori

6. Çocuğunu yetersiz beslenmeden öldüren vejeteryan anne... Alkışş alalımmm. Müebbet ödülünü kapar..
    https://www.nbcnews.com/news/us-news...-son-rcna45498

Üff hem para hem gerzek fışkırıyor....
    Modern! insan davranışı da iyiden iyiye şey oldu..
    Memento mori

Günaydın TÜRK MİLLETİ

Şu zamanda akp nin battığı bataklıkta ve kurduğu mafyatik düzende kullandıkları geçmişteki kişilerde dahil hiç biri masum değil.

Oradan düzgün,mert,ahlaklı,adil ve hakkaniyetli insan varmıdır?

Varsa bu yapılanları nasıl kabul edebilmiş?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Erasmus bahane kaçış şahane!

AB’nin en prestijli öğrenci değişim projesi Erasmus başta olmak üzere, Türkiye’den eğitim ve staj amaçlı yurt dışına giden öğrenci ve öğretmenlerin uluslararası projeleri yarıda terk edip, Almanya başta olmak üzere AB ülkelerine iltica ettiği ortaya çıktı. Dışişleri Bakanlığı kırmızı alarm verdi.

https://www.sozcu.com.tr/2022/egitim...ahane-7337981/
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 648/1195 İlkİlk ... 1485485986386466476486496506586987481148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •