Sayfa 612/1000 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 4,889 - 4,896 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by Abnormal Yazıyı Oku
    ISC 93 üstü kalıcılık sağlarsa 8.10 ilk hedef gibi duruyor

2. Takibimde olan.

YTD

eskiler hızlı koşan atın gübresi seyek düşer derdi...tavan tavan giden taban taban düşermi görcez bakalım....

4.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    yukarıda soru sorduk insan cevaplar kınıyorum esefsu ile !!

1-bir soru daha takasta satılan lot yok ama birden bir aracı 3 milyon lot almis görünüyor bu halka açık olmayan kısımdan mi çevrilmiş oluyor
    2-borsada işlem gören tipe dönüşüm tam manasıyla nedir
    bunu bilmiyor olamazsın, halka açık görünmeyen malları halka açık hale getiriyor patron, yani tahtaya mal basıcam diyor..

bu tür durumlarda iki ihtimal vardır, patron benim mal bu kadar para etmez, ediyorsa al vereyim sana malı diyordur, ikinci ihtimal tahtay yapmak için bi oyuncuyla anlaşmıştır, ona mal tahsis ediyor ki, oyuncu elinde hem mal hem para konumuna ulaşıp tahtayı yapmaya başlayabilsin

5.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    *Fed/Mester: Ekonomi resesyona girse dahi enflasyonu düşürmek zorundayız
    ne diyo bu ya yürek yemiş galiba amerigada bidon yerine reis olacaktı bu gece yarısı uçurmuştu
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    ne diyo bu ya yürek yemiş galiba amerigada bidon yerine reis olacaktı bu gece yarısı uçurmuştu
    Emeklilik paralarını gömüp ayrılacaz diyor..
    Memento mori

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bunu bilmiyor olamazsın, halka açık görünmeyen malları halka açık hale getiriyor patron, yani tahtaya mal basıcam diyor..

bu tür durumlarda iki ihtimal vardır, patron benim mal bu kadar para etmez, ediyorsa al vereyim sana malı diyordur, ikinci ihtimal tahtay yapmak için bi oyuncuyla anlaşmıştır, ona mal tahsis ediyor ki, oyuncu elinde hem mal hem para konumuna ulaşıp tahtayı yapmaya başlayabilsin
    bende boyle biliyorum ama emin olmak adına ogrendim takip ettigim bir kaç hisse de o zaman buyuk kalkısma var anlasıldı merkez sagol

8. evet eylul ayın da da bir hissemiz olmus oldu aylık kapanısı güzel bir rovasata ile tamamlayarak TURSG ))

Sayfa 612/1000 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •