Sayfa 333/751 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    Son günlerde Tekfen ve sigortaları takip ediyordum. Tekfen'de geçen hafta pozisyon açmıştım. Bu sabah Tekfen +5 yaptı. Bugün Türkiye Sigorta görece gerideydi, Anadolu Sigorta +2'de yeni zirve yapmıştı, Türkiye Sigorta -1'de daha zirve yapmamıştı, son günlerde bir hayli korelasyonları var, şuradan biraz Türkiye Sigorta alsam birkaç günde yeni zirveye gidebilir gibi görünüyor diye düşünüyordum. Düşüneli daha 10-20 dakika geçti geçmedi, tekrar baktım Türkiye Sigorta +5 olmuş. Vay be alsaydım iyi kar olacakmış dedim, alsaydım şimdi buradan satar tekrar Tekfen'e koyardım dedim, diyeli 5-10 dakika oldu olmadı, Tekfen +7 yaptı. Zihin gücümle tek kuruş harcamadan kaldırdım hisseleri

Anadolu Sigorta'da fiyat yükseldikçe hacim düşüyor ama ona biraz kıllandım. Türkiye Sigorta günden güne hacim artarak fiyat yükseliyor, Anadolu Sigorta tam tersi hacim düşerek fiyat yükseliyor. Bir anlam bağlanabilir mi buna? Sigortalar 1 yıldır acayip geride kaldılar ama dolar 1 yılda ikiye katlamışken enflasyon ikiye katlamışken sigortalar zarar yazıyorken insanın eli kolay varmıyor yine. İş Yatırım 1.5 sene önce Türkiye Sigorta'ya 12 lira mı ne hedef fiyat veriyordu, sonra 10 liralara indirmişlerdi gibi hatırlıyorum. Bu yıl 4-5-6-7 lira oldu hala kimsenin hiçbir yerde sigorta konuştuğu yok. Geçen hafta Işık Ökte dediydi galiba sigortalar çok geride kaldı diye. Mehmet Aşçıoğlu sigortalara bu konjonktürde yatırım yapılmaz diyordu. Akıbeti ne olacak bir aksiyon almadan seyrediyorum. Böyle seyrede seyreye 8-9-10-11-12 lira olursa ilginç olacak, trene bakar gibi bakıyorum
    Bir saat önce asigo ile ilgili wasaban üstada ne yazdığımı kendisi paylaşsın burda😂

2.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Bir saat önce asigo ile ilgili wasaban üstada ne yazdığımı kendisi paylaşsın burda😂
    Sabah gördüm ama almam dedi

3. https://twitter.com/mehmetmesci/stat...W2RSKiJnA&s=19

Pandemi zamanı da böyle olmuştu. Her gün bir sürü yatırımcı giriyordu. Sonra 1-2 yıl sakinledi. 1000-2000 yatırımcı azaldı. Birkaç aydır tekrar hızını aldı sürekli yeni giriş oluyor borsaya.

4.  Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    https://twitter.com/mehmetmesci/stat...W2RSKiJnA&s=19

Pandemi zamanı da böyle olmuştu. Her gün bir sürü yatırımcı giriyordu. Sonra 1-2 yıl sakinledi. 1000-2000 yatırımcı azaldı. Birkaç aydır tekrar hızını aldı sürekli yeni giriş oluyor borsaya.
    Haydar beyi tebrik etmek lazım. Şirket seçimleri gayet başarılı.. Eylül- Ekim çokomelli olacak. Bakalım değişikliğe gidecek mi

Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    0.95 e hepsisenin var şuanda nasdaqda.
    Yüzde beş garanti.
    Dalır bazında hemide😂😂
    Yüzde beş garanti dediysek garantidir.
    Ne dersek o.
    Bizde yanlış olmaz.
    Olmuşsada yanlışlıkla olmuştur.
    Hepsibenimm

Yarın için mayınları şimdiden döşeyin.
    Güzel işler olur sanırım

7. Hahahaha ne o

Nasıl zam öylem

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Elektrik doğal gaz zammından ne derece etkileniyor
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Sayfa 333/751 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •