Sayfa 631/1000 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: Viop XLIII

Bir gün kendi gençliğimi birinde görürsem ...ona bu yoldan dönmesi için 1000 nasihat ederim...

bizimkinin birinde var ama o kadar ömrüm kaldımı bilmiyorum...
    baba diyor sahlep i yazın alsak kışın satsak parasıylada süt alsak yazın satsak diyor !
    ben bu ticari zekaya gelen kadar ne çektim be!
    adam 10 yaşında sökmüş işin hilesiniaman nazar değmesin

Borsa ve ticaretden uzak tutmaya çalışıyorum...
    Bugünde gelmiş fıstık ezmesini çok çok uzun yıllar ısıtırsak elmas olur diyor...
    şimdiki gençler felaket.

y.t.d

2. Cagri eregli farkli bir hisse. eregli hissedarida ayni sekilde
    suan eregli basliginda temettucuyum diyenlerin hicbiri zaten temettucu degil
    35 tl de iken sene sonu 70-100 lira 1$ temettu hedefi verenler pazarladi diyorsan bir sey diyemem ama
    1.38$-1.20$ araliginda eregliyi gozu kapali alirim

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi.

Ereğli de çok aşırı yüklü ordino yedi.

Malı verdiler ky ye.

Beyaz yakacı finansal özgürcü tipler twitte pazarladı

At suratlı mal var bi tane o pazarladı. ( beyinsiz temelci güya bilanço bile bilmez yüz binlerce takipcisi var)

Mal millete gitti ama alanlar hala taşıyor.

Kazanamadık edemedik ama sıra bize gelecek diyorlar.

Korkmadılar. Malı vermelerini gerektiren bi durum olmadı.

Takibimde ama almadım. Sen beni anladın.

Sevgiler selamlar
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. yav deniyor ki eylülde şey girişi olacak borsalar coşacak şey düşecek hatta isviçre pankaları şeyi olanları açıklayacak devlet çökmesin diye olikarklar şey getirip bozduracak cak cak cak pekiiiiiiii bu kadar şey gelecek de ne demeye gece ansızın ZK genelgesi çıkıyor şirketler de şey bozsun diye pankalar zorlanıyor la siz kime ayak yapıyonuz ayılar yer mi acı ayılar anca bal yer bal
    baass pala şelale back day kurtarmaz black week ossun ya la
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

@*Bozkurt, tavan giden 2 Kamu Banka hissesi yükselişini açıkcı yakalandı ya bağlamak ne kadar doğru olur!

HALKB da bugün 8.382 tl fiyattan 67.074.959 lot yani 562.211.138.85 tl açığa satış işlemi gerçekleşmiş, tatil öncesinden de 8 mlyn lot açık taşınmıştı, HALKB daki bu 67 mlyn lot, 562 mlyn tl lık açık işlemlerinin çok yüklü olduğunu söyleyemeyiz,

VAKBN da bugün 7.051 tl fiyattan 33.324.368 lot yani 234.985.435.8 tl açığa satış işlemi gerçekleşmiş, tatil öncesinden de 900 bin lot açık taşınmıştı, VAKBN da ki bu 33 mlyn lot, 235 mlyn tl lık açık işlemleri HALKB ın yarısı kadardır, Zaten VAKBN tahtasında fazla açık da yapılmıyor açık da taşınmıyor,

HALKB ın 2.5 katı VAKBN ın da 5 katı açığı THYAO her gün yapıyor zaten, Tavan serilerini direk açıkcı yakalandıya bağlamak bu durumda çok doğru olmaz! Tabi ki etkisi olmuştur denilebilir!

5. Benim kafada artık farklı hisse kalmadı abey.

Her hisse illa beni alacak diye bir kaide yok bensiz giden çok oluyor onlara da el sallıyoruz.

Ama beni alır bence kıyamaz Ereğli
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Cagri eregli farkli bir hisse. eregli hissedarida ayni sekilde
    suan eregli basliginda temettucuyum diyenlerin hicbiri zaten temettucu degil
    35 tl de iken sene sonu 70-100 lira 1$ temettu hedefi verenler pazarladi diyorsan bir sey diyemem ama
    1.38$-1.20$ araliginda eregliyi gozu kapali alirim

6. Ereğli'de kullandığım metod bir dalış daha var diyor. 25 civarından sağlam dolmayı düşünüyorum. Şimdiye kadar hatırı sayılır miktar aldım..

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    4 e su nereden gidecek?
    Önemli olan şu geçmesi değil dolması dibi delik olan bir şey, nasıl dolsun?

8. büyüdük büyüdük büyüdük de siz %7,6 büyümediyseniz alikarkları büyütmüşünüz demektir emeği ile geçinenlerin hasıladan aldığı pay dördün birine düşmüş manşette bangır bangır büyüdük
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 631/1000 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •