Sayfa 725/1000 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,793 - 5,800 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Gerçek hacim ve katılım önemli. Bir kişiyi her zaman aldatırsın, herkesi bir kez aldatırsın ama herkesi her zaman aldatamazsın diye söz var.

Tüm dünyada kalite kontrolün prensipleri aynı. Çiftçi mahsülünü getiriyor, çay, pancar, arpa, buğday vs sondajlama yapılıyor randımanına göre fiyat veriliyor. Bir gemi mal geliyor benzer ilkeler var. Tek tek ölçülmüyor, istatistikten yani teknikten yararlanılıyor.

Bilinmeyen hileler ise her zaman oluyor, TV'de kaçak uyuşturucu, içki, sigara vs haberleri oluyor, insan aklına gelmeyen yöntemler olabiliyor.

Öte yandan elmas tek tek uzman tarafından inceleniyor. Suni elmaslar hatasız kusursuz ama esas üreticiler ile suniciler prensip anlaşmasına varmışlar %20 daha ucuz oluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. 20 milyonu olan birisi değil. Sıfırdan sistemle bu parayı yapan birisi.
     Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    20 milyonu olan birisi sitemle falan iş yapıyorsa ,zaten o para kendisinin hiç bir zaman olmamıştır
    emaneti teslim edip rahatlasın , sonra sıfırdan başlar

3. cagri ayni kaderi paylasmisiz bugun
    3602 den shortladim stop yazmaya zaman vermeden stopun ustune atti batti balik yan gider dedik 55 puan zarar ile kapattim
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ama teknik yok temel yok sistem yok muhabbeti gerçekten baydı. Kazanan haklıdır isterse ördek alsın evine hayvan ileri yüzünce long geri yüzünce short yapsın tutturuyor ise haklıdır.
    batmayan haklıdır.. kazanan doğrudur.
    Memento mori

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ok bunu yazmış olsanız daha açık olurdu.

Evet bu doğru herkesin kendi karakteri var.

Ama teknik yok temel yok sistem yok muhabbeti gerçekten baydı. Kazanan haklıdır isterse ördek alsın evine hayvan ileri yüzünce long geri yüzünce short yapsın tutturuyor ise haklıdır.
    teknik denilen şeyi en fazla fx ciler kullanır , hiç işlem yapmadım fx olayında ama fi tarihinde yıllarca forumlarına takıldım ,
    sonuç alayı üçkağıtçıydı , hala forumları açık ama kimse yazmıyor , önceleri epey popülerdi

6. Benim yayla mersine biraz uzak o taraflasri sevmem zaten o taraflar yayla degil. burda poyraz estimi teras da oturamazsin suan nerede ise eldiven giyecegim klavyede yazmak icin

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    çamlıyayla tarafı mı? sırf merakımdan bi kere arslanlı veya arslanköy mü hani köy tiyatrosu olan yere gidecektim...bizim külüstür gitmedi alçak araba olunca

7. Fx de pozisyon omru maximum 5 dakika olmali , egzotiklerde dogru yonde isen acilisa sp koyup uzatacaksin pozisyon omrunu

FX de her zaman yazarim en iyi islem yapiliacak yer AUDNZD ac bak grafigine Teknik sistem vs vs sonra kotule bence

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    teknik denilen şeyi en fazla fx ciler kullanır , hiç işlem yapmadım fx olayında ama fi tarihinde yıllarca forumlarına takıldım ,
    sonuç alayı üçkağıtçıydı , hala forumları açık ama kimse yazmıyor , önceleri epey popülerdi

8. Özetle viop bu akşam max kaçı gördü kaçtan kapadı arkadaşlar

Sayfa 725/1000 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •