Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6503 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Benimde radarımda olan bir hisse ; fakat halka açıklık çok fazla genelde bu tür şirketler borsada vurgunu vurunca tahtası kapanıyor...

Bu tür hisselerde max 10.000 lot mal taşınır ; Adam Borsaya açıldığından beri bedelli yapıp duruyor , adamın dürüst mü yoksa vurguncu mu olduğu bu yıl elde edeceği karı dağıtıp dağıtmayacağına bakarak karar verebiliriz...

Kısaca 2023 de YK temettü kararı alırsa yatırım yapılacak kağıt statüsü kazanır aksi halde paranız pul olur...Temettü kararı alınca hissede poz açarım....

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Benimde radarımda olan bir hisse ; fakat halka açıklık çok fazla genelde bu tür şirketler borsada vurgunu vurunca tahtası kapanıyor...

Bu tür hisselerde max 10.000 lot mal taşınır ; Adam Borsaya açıldığından beri bedelli yapıp duruyor , adamın dürüst mü yoksa vurguncu mu olduğu bu yıl elde edeceği karı dağıtıp dağıtmayacağına bakarak karar verebiliriz...

Kısaca 2023 de YK temettü kararı alırsa yatırım yapılacak kağıt statüsü kazanır aksi halde paranız pul olur...Temettü kararı alınca hissede poz açarım....
    Sevgili Heval,

Adam baska isler de yapiyor.

Enerji faturasini dusurmek icin GES kuruyor, Fabrika yanindaki 20 kusur donum yeri sirket adina satin aliyor, doviz kazanmak icin Cezayir mezayir kosturuyor.

Ve bunlari aninda bilgi notuyla KAP'a bildiriyor.

Yine de bunlar biz Norvec'lilere yetmez.

Danisman manisman herseyimiz 4 dortluk oldugundan bakiyoruz adam durust mu diye.

Keske yazinda bu fiyatlardan bunu almak yerine, alternatifleri de yazsaydin.

Bosuna bocu bocu dolasmazdik..

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sevgili Heval,

Adam baska isler de yapiyor.

Enerji faturasini dusurmek icin GES kuruyor, Fabrika yanindaki 20 kusur donum yeri sirket adina satin aliyor, doviz kazanmak icin Cezayir mezayir kosturuyor.

Ve bunlari aninda bilgi notuyla KAP'a bildiriyor.

Yine de bunlar biz Norvec'lilere yetmez.

Danisman manisman herseyimiz 4 dortluk oldugundan bakiyoruz adam durust mu diye.

Keske yazinda bu fiyatlardan bunu almak yerine, alternatifleri de yazsaydin.

Bosuna bocu bocu dolasmazdik..
    Syn Tınaz adam kap da bilgi göndermesi güzel bir davranış....Takdir ediyorum ama Borsada halka açıklık oranı %25 üstü olan hisseler kaplumbağa gibi hareket ederken halka açıklığı düşük olanlar tavşan misali koşuyor...%50 üzeri açık olan şirketlere hep şüphe ile bakmışımdır , borsa mezarlığı bu tip şirketlerle dolu...

60 milyon kar , yılsonu tahminim sermayesi kadar kar gelir , bunun yarısını yatırıma dönüştürsün yarısını da milletle paylaşsın olmuyor mu!!!!!

Teknik olarak ve temel olarak güzel görünüyor , diğer sanayi hisselerine göre de bedava ama acaba neden gitmiyor !!!!

Syn Tınaz adam kap da bilgi göndermesi güzel bir davranış....Takdir ediyorum ama Borsada halka açıklık oranı %25 üstü olan hisseler kaplumbağa gibi hareket ederken halka açıklığı düşük olanlar tavşan misali koşuyor...%50 üzeri açık olan şirketlere hep şüphe ile bakmışımdır , borsa mezarlığı bu tip şirketlerle dolu...

60 milyon kar , yılsonu tahminim sermayesi kadar kar gelir , bunun yarısını yatırıma dönüştürsün yarısını da milletle paylaşsın olmuyor mu!!!!!

Teknik olarak ve temel olarak güzel görünüyor , diğer sanayi hisselerine göre de bedava ama acaba neden gitmiyor !!!!
    Bu dediklerine bir sozumuz yok, 120 Milyon lot ve bunun %58'i halka acik.

Bu gercekten cok.

Hisse degerinin yukselmesi icin, bu lot sayisinin azaltilmasi bence de dogru olur.

Ancak hissenin gitmemesinin sebebi, hissede cok fazla sayida kucuk yatirimci olmasi ve bunlarin bir iki tikla hisse satmasi.

Burada bir kac kez sordum, bunu satip ne alacaksin ? Bilelim bizde satip onu alalim diye ama kimse cevap vermedi.

Bir de secim arefesi olmasi ve bu SPK yolsuzluklari belki belirli olcude etkilidir bilemem.

Bende isterim tabi, yillik nakit kar payi odesin ve adini temettu hisselerine yazdirsin, yaparmi bilemem.

Bu konular disindaki suclamalar bana pek insafli gelmiyor.

Iyi sirket, iyi yonetim diye dusunuyorum.

3.40 gibi maaliyetim var, tek lot satmam beklerim.

5. Sirket buyumeye çalışıyor halka aciklik oraninin fazla olmasi ve tahtada ki hakim eller yuzunden hissenin fiyati buralarda zaten. temettü konusunda arsa alinmadan once hemfikirdim ama yeni bina makine yatirimi kar dagitimi hususunu oteleyecektir. En az 50-60 ml luk bir yatirim bekliyorum bu alana. Bence bedelli hususu bu sirket icin artik soz konusu olamaz. Tutupta 200-300 ml luk yatirim yapacagim derse farkli olur ama o boyutta bir ise giremez. Bu fiyatta kalirsa Kasimda Fk 4 lere dusecek. Sonuc olarak bence alim yapılacaksa dogru zamanlardayiz. Kasimda ve Subatta farklı seyler konuşuyor olacağız.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •