Sayfa 789/1000 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,305 - 6,312 arası.

Konu: Viop XLIII

1. (Dünya Gazetesi’nden)

📍Borsa İstanbul’daki yabancı yatırımcıların portföylerinin TL bazlı Ağustos 2021’den Ağustos 2022’ye değişimi.

📍Şu an 13.887 yabancı yatırımcının 496 milyar lirası var. Yabancı oranı ise %33-34 seviyesinde.

2. hayvan terli...

Alıntı Originally Posted by baran6734 Yazıyı Oku
    acaba kaç kişi battı şu hareketler sonrası..
    bilemeyiz ama çok değildir...varsa da her koyun kendi bacağından asılır.
    kumarbaz olarak short yapanların arasında batan varsa vardır yoksa shortların çoğu hedge amaçlı....
    çoğu benim gibi yani benim seçtiğim kağıt gidecekse endexden çok gidecek düşşecekse endexden az düşecek pozisyonları..

eskiden batan çok oluyordu vobda en azından kaldıracın belli...
    eskiden...
    1---kredili işlmelerde ortam kötü deyip kredini kapat diyorlardı ..batıyodun
    2- o krediler tefeci faizi gibiydi batıyodun
    3- senetler hergün ama hergün ya tavan ya taban oluyordu...şu an gençlerin aaa gene tavan olmuş diye şaşırdığı.. halbuki eskiden hepsi ya tavan ya taban olurdu...

eskiler yüzde 10000 gecelik faizleri gördüler
    8000 tl den bir seneden 40000 tl olan (tahtakale 60000 tl ) usd gördüler...misal metin68 abi gördü...

özetle o günlerden bugünlere gelen kolay kolay batmaz...hee parada varsa eskilerdedir benden sölemesi...
    anadan babadan zengin diyilse 20-25 yaşındaki adamda ne para olacaa olsada kaçında olacak demi.
    zaten ülkede burda para batırcak kadar çok adam varsa ağlamaya da gerek yok demekdir...

y.t.d.

4. Pala roller coaster özlemimizi gideriyor..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    LONG/FLAT SİSTEMLER ..

Buna uysaydım kar %100 olurdu..Bundan sonra sistemsiz iş yapanın....yoksa VOBDA asla başaramayacağız.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    LONG/FLAT SİSTEMLER ..

Buna uysaydım kar %100 olurdu..Bundan sonra sistemsiz iş yapanın....yoksa VOBDA asla başaramayacağız.

Abi çok bişey kaybetmiş değilsin kırmızı yakınca şortlarsan kısa vade bilem iyi bi harclık çıkarırsın..tabiki min. kaldıraçla pala farketmeden...Bu arada panda ayhan yapı kredi çökerse endex çöker diyo en zayıf halka oymuş takip eden varmı ykbnkyı????

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by breakeven Yazıyı Oku
    egonomistler diyoki bir gece ödemeler dengesi krizi olsa dolar tahviller 2-3 e katlasa bankalar sermayeyi eksiye düşürüyomuş gelde banka al dimi acaba tepeye çıkarıp paraşütsüz düşürceklermi nası bktan bir devirdeyiz
    bunubademler biliyo pozları ona göre kaçmadan önce son bir voli peşindeler böylede ucuz aşağılıklar ha
    Banklara,enflasyon muhasebesi dediler,pek çok icat çıktı..güya onları zor duruma düşürecekti..sonuç%100 ralli oldu.(banklar)

SANKİ bu adamlar onların 3. bacağı gibi..her şey planlı..

8. Ah desperado ah…çok algı kastın bu başlıkta. Ne olacak yeni bir nick ile gelip, tarihin en büyük banka rallisinde voleyi vurduğunu anlatırsın. Ama bu yükselişten para kazandıysan bile, bunun hayrını göreceğini sanmam.

Nick geçmişi bu yüzden önemli. Bu başlık ne cengaverler gördü, ne iddialı konuşmalara şahit oldu. Sonra yeni nick, yeni sayfa.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 789/1000 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •