Sayfa 886/1000 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by DBazli Yazıyı Oku
    Dayı sıfır faizli kredi veriyordu bazı bankalar para yağıyor idi. Nasıl 18 oldu ben anlamadım 8 9 gibi artık bitip duzelecek diye dusunuyordum sonuçta 1.70 den geliyor 8 9 son demistiq
    O dönem ben kandırıldım dayucuğum 5 tl olunca battıydım, o gün bu gündür yılanoğlu şortlamıyorum,, bi tısırdamaya başlarsa tutamıyorlar. Enteresan bir şekilde şuan demir atmış hiç tısırdamıyor, dürtmeyelim de uyanmasın yılanoğlu
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    sayın ABKA su altta yazan ..".Defalarca yazan...." ile başlayan yazıyı sürekli hale nasıl getiriyoruz...yardımcı olursanız sevinirim.
    abi üye kontrol paneline girince sol tarafta "imza" kısmı ... çok selamlar iyi akşamlar dilerim
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

eyvallah dostum ...uzun zamandan beri gözükmüyorsun ...taşınma işleri bittimi ? portföy aynen devam mı .umarım kazanmışsındır ?
    Rabbim bereketini artırsın ve dahada önemlisi hakkın rızasını nasip eylesin..

kısmetden ötesi yok ..

y.t.d.

Bu teknoloji cahilliği başa bela....kendimi angut gibi hissediyom çünkü arkadaşalrım bana bu konu açılınca öyle diyorlar

y.t.d.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5. O gün yazmışım dayı vizyona bak bendeki gençken

6. Herhangi bir paket açıklamadı gece icimizden geçtiler seri taban ile.

Ben ralli bekliyordum emme 6 ay bişey olmadı

Aynı banka rallisi de ay yattu kkm sonrası demek ki tarzı bu dayi

7. Ekonomiyi nasil gurtardi

Eylül 2021de fayizi indirmeye başladı aralikda dolar 18.40 vurdu.

Kkm geldi fayizi artırmadi

Herşeyin fiyatı katladı bankaya borcu olanlar teminatları roketledi ev araba vs.

Bankalar ucuza fon buldu merkezden.

Dayı bunlara.ne gerek vardı.

Soruyorum sayın kavcioglu

Sorunlu kredileri para basıp direk satın alsa idiniz. Ne olurdu o gece seri karar alıp.

Neden

Neden

Neden

8. Tarzını bilemiyoruz ama şuan en mantıklısı suyun içinde 50 tale yi beklemek sanırsam galiba
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 886/1000 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •