Sayfa 473/753 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573 ... SonSon
Arama sonucu : 6024 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. Yarın tombul kuşun günü olabilir. Hem temel hem teknik müsaitim diyor uçmaya.

https://www.yenialanya.com/haber/120...-ucus-izinleri

2. THY Ağustos 2022 trafik verileri geldi.. ÇOOOK ÇOK iyi özellikle yurt dışı uçuşlar fevkaledenin fevkinde.. Bildiğimiz gibi cironun ve karın büyük bir kısmı yurt dışı uçuş kaynaklı.. Petrolde düşüyor.. Kaymaklı kadayıf yanii daha ne isteyelim herşey tombul kuştan yana..

3. Gelen verilere dayanarak ciro ve karlılığı hesaplayan bir arkadaş vardı..Yorumlarını bekliyoruz..

4.  Alıntı Originally Posted by doctrine Yazıyı Oku
    ABD borsaları coştu yüzde 2
    Petrol yüzde 5 aşağıda
    ABD havacılık yüzde 4 primli
    Gece viop yüzde 0.5 primli
    Yarın çok kelle uçar çok

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sayın doctrine Osmanlı Padişahı IV Murat gibisiniz..gelenin gidenin kellesini alıyorsunuz..Yani anladığım şu : açıkçıların kellesi tez zamanda vurula )

5. Bu iki gün zarfında havacılıkta uçuş bekliyorum thy %9 kadar prim yapabilir.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Yurtdışı dun baya iyiydi. Ayrica grafiksel olarak yukarı hareket yapma ihtimali var. Yolcu verileri de iyi. Uefa sponsorluk aldı bildiğim kadarıyla. Katar dunya kupası için uçak kiralayacak. Ayrica Avrupa dan kış aylarının zor geçeceği beklentisi ile yeni rezervasyonlarin olacağı ihtimali artiyor. (Mesela dun medyada bir Alman bayan vatandaş geçen sene 176 euro dogalgaz faturası öderken son zamlardan sonra 3400 Euro fatura gelmiş ve ödemem mümkün değil diyordu. ) . Yani Avrupa da işler gitgide kötüye gidiyor gibi

Bizde ise işler gayet iyi gidiyor. Bu şekilde gitmesi zaten yeterli bence. Eninde sonunda hak ettiği yerlere bir şekilde zamanla gideceğini düşünüyorum ben.
    Bakalım bugün 76 üstünde kalmayı başarabilecek mi, Eger üzerinde kalabilirse yeni zirvelere yelken açmaya çalışabilir ve 77,50-79,20 civarlarını gözüne kestirebilir.

Yolcu rakamlarının gelmesi de iyi oldu. Olumlu hava daha da artıyor böylelikle.

Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

7.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    bu durum nasıl etkiler,
    akaryakıt.jpg
    2.çeyrek yatırımcı sunumundan görebilirsiniz hocam. 2019 2.çeyreğe göre 2022 2.çeyrekte akaryakıt gideri %85 artmış durumdaydı haziran sonu itibariyle. Haziran ayında yanlış hatırlamıyorsam brent petrol 120 doları görmüştü, şuan 88 dolar.

8. yine klasik bozulmadı ilk açılış satışını en cok yiyen hisse thy ve endeksin aşağısında seyretmeye devam ediyor

Sayfa 473/753 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •