Sayfa 273/993 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sıfır konut ise 1.20
    Hem sıfır hem üstüne ev yoksa 0,99
    Bende hem ev yok hem de sıfır alayim dedim aldım
    Ama Babayı!!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Kamu bankalarinin verdigi konut kredisi max 500k o yuzden pek bi islevi yok
    İstem yaptığım kredi 400.000.
    Sonuç olumsuz.

3. Brent yaklaşık %5 eksi.Bakalim zam yaparken seri olan iktidar indirim için ne kadar bekleyecek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,342
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Vermiyor. Bugün ilk kez ev alma niyetim oldu. Krediler durdurulmuş. En fazla 200 bin tl veriliyormuş.
    İs Bankası (2.17 den)ve oteller veriyor.
    Madem verecek gücünüz yok neden böyle açıklama yapıp piyasayı fırlattığı?
    200'e ev varmıymış ?,normali 1 milyondan başlıyor,o paraya bu zamanda anca kümes alınır,2 sene önce 250 sattığımız daireler Giresun gibi yerde 1 milyondan aşağı değil şimdi,İstanbul gibi yerlerde hep uçuk,mayıs ayında iç bölgede ara sokakta bostancıda 4 milyona gitti 2'ci kat,beşiktaşta ve arnavutköyde dairem vardı,arnavutköydekini sattım beşiktaştaki duruyor,arnavutköydekini mecbur sattım oğlanın yüzünden,gelin ve oğlum tutumsuz insanlardı,işten çıkartıldı ikiside,bende yanıma gelin yeter dedim,hiç olmazsa gözümün önünde bulunsunlar,oğlum tutumsuz aç yönetmendi,para eline geçtiği an anında harcıyordu,harcama hastalığı var,dünya kadarda borç takmış çevresine,malum örneğin yeşiçam eski artisleri gibi,o artislerin çoğu sefil şekilde hep öldüler,70 yılları onların kabusu oldu,televizyon çıktı işleri bitti...neyse devamlı konut hamlesi yapacağız diyor iktidar,ama kim faydalanıyor bundan ?hala beton ekonomisi diyor,çünkü ellerinde patladı konutlar,sadece yabancılar alabiliyor yüksek fiatlara,normal vatandaş aut,hiç fabrika ve yatırım gündemde yok,zaten onlarda biliyor kaybedeceğini hinlik peşindeler,sadece %20 tabanını sağlam tutmaya çalışıyorlar,oda pek sağlam sayılmaz,aç ayı oynarmı !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,342
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Brent yaklaşık %5 eksi.Bakalim zam yaparken seri olan iktidar indirim için ne kadar bekleyecek.
    87,63
    -5,20
    (-5,60%)...Bakalım ne mok yapacaklar,resesyonlarda hep petrol fiatı düşmüştür,2008'de bunu gördük,öncesinde 120 olan 30 doların altına inmişti,oradan 120 üstüne atmıştı,şimdi 90 altında

6. Süleyman Demirel,Enflasyon
    https://www.youtube.com/shorts/jUy9IbJ3F2c
    Demirel 35 yıl önce bugünü söyledi: Buna Kristof Kolombun yumurtası derler.

RAE'ye göre (Real Academia Española – Kraliyet İspanyol Akademisi), Kolomb'un yumurtası, görünüşte büyük zorluklar içeren ancak ardındaki triği öğrenince kolaylaşan şeyler olarak tanımlanıyor. Bir nevi gerçekleşmesi basit ama daha önce kimsenin gerçekleştiremediği fikirleri betimlemek için kullanılıyor.

''Egg of Columbus''
    Kolomb'un yumurtası

Kristof Kolomb, Amerika keşfi sonrası döndüğünde İspanyol üst sınıfı kendisini küçümsemiş ve "Siz Amerika'yı keşfetmemiş olsaydınız, bu mecliste tecrübesiyle orayı keşfedecek birçok İspanyol denizci var" demiştir.
    Kolomb, bunun üzerine masaya bir yumurta istemiş ve "beyler! iddia ediyorum içinizden kimse bu yumurtayı benim yapabileceğim şekilde, hiçbir destek olmadan masanın üstünde dik durduramaz" demiştir.
    Masadakiler birer birer denemiş fakat başarılı olamayınca yumurtayı en son Kolomb'a vermişler. Kolomb, yumurtayı tabağa hafifçe vurup, bir ucundan kırıp diklemesine oturtunca, çevresindekiler bunun zor bir iş olmadığını söylemişlerdir.
    Bunun üzerine Kolomb "Şüphesiz, zor olan bunu düşünebilmektir." demiştir.
    Columbus yumurtası (egg of columbus) adıyla bilinen bu olay, farklı düşünmenin önemini temsil ederken terim olarak her dilde kendine yer edinmiştir.
    Columbus'un yumurtası, gerçekleşmesi basit ama daha önce kimsenin gerçekleştirmediği fikirleri tanımlarken kullanılmaktadır.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

7. kapalıçarşıda dolar 18,37 olmuş. Piyasa 18,23. İlk defa böyle fark görüyorum

Alıntı Originally Posted by mavi1610mavi Yazıyı Oku
    kapalıçarşıda dolar 18,37 olmuş. Piyasa 18,23. İlk defa böyle fark görüyorum
    Merkez kamu şirketlerine döviz satmıyor onlarda piyasadan topluyor
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 273/993 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •