Sayfa 436/616 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536 ... SonSon
Arama sonucu : 4922 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Valla ben kimseye Eczacı hissesi alın demem. Sebebi de çok açık. Hepimizin hissesinde gözü olan bir spekulator var. Yenilerin katılması sadece eskiler üzerindeki sat (!).baskısının artmasına yol.acar. Bu mücadele büyük ile küçük ve orta boylularin mücadelesi. Ne zaman ki bu ac gözlü.kisiler kafi miktarda aldıklarına hükmedecekler o zaman hissenin değerlenmesini ve artık ufak ufak satmayı düşünürler. Daha oralarda değiliz. Baskılı toplama faaliyetleri sürüyor

2. Şimdiye kadar anlaamış olmak için düşük zekalı veya çok dikkatsiz olmak lazım. Eğer fiyatı yukarı çekiyorsa, kendisiyle birlikte hareket etmeye çalışanları mutlaka cezalandırıyor. alım satım kazançlarına izin vermiyor.

Biraz dikkatli olan birisi yukarı çektiğinde değil, mantıksız bir şekilde fiyatları saldığında alır. Ama burada da dikkatli olmak lazım. Eğer deşifre olduğunu düşünürse satışları abartır, nasılsa dümen kendisinde..

Özlücesi, oyunlarına gelmeyin, ne aşağıya ne de yukarıya doğru. Veya gelin, dolaşımdaki hisse adeti azalsın
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

3. bu kadar yirtindigina gore pasta buyuk.

4. Düz yukarı çekse hızlıca kimse takılmaya cesaret edemez. Tekrar düşer diye tereddüt edip alamazlarken düz yukarı. Yani derdi takılanları dökmek olsa böyle yapar. Derdi bu mu hayır. Düşük tutmak. Şuraya bak büyük hisseler pariteyi bir daha açtı. Tur bindirdiler. Bizimkinin yükseltmeye gönlü yok. Mesele bu. Fakat Patronun zamanı kalmadı. Saklanacak tarafı kalmadı gelişmelerin.

5. Adamın ky hissesi zoruna gidiyor ky ısrarla satmıyorum diyor satan kısa zamanda alanlar zaten dolaşım da%20 var bunun da yarısı kendinde benim kızdığım d bu kendisi sürse durduracak kimse yok o hakimiyetini stabil yapmakta kullanıyor ne para harcayım hisse alayım nede hissen yürüsün diyor kendi müdahalesi olmasa zaten piyasa sürecek onda izin vermiyor kansız qmq dediğin doğru zamanı kalmadı bir ay daha bekler yada yıl sonuna ama o kedi buraya gelecek
     Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Düz yukarı çekse hızlıca kimse takılmaya cesaret edemez. Tekrar düşer diye tereddüt edip alamazlarken düz yukarı. Yani derdi takılanları dökmek olsa böyle yapar. Derdi bu mu hayır. Düşük tutmak. Şuraya bak büyük hisseler pariteyi bir daha açtı. Tur bindirdiler. Bizimkinin yükseltmeye gönlü yok. Mesele bu. Fakat Patronun zamanı kalmadı. Saklanacak tarafı kalmadı gelişmelerin.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hiç bir fikrim ve önerim yatırım tavsiyesi değildir. Ciddiye alınmasın sorumluluk kabul etmiyorum

6. Buralarda kalırsa banka hisselerinden parayı bulmuş olanlar güvenli liman arayacak. Hatta aramaya başlamışlardır bile. Bir bölümü buraya gelse, patron bir sürü mal kaptıracak. Benim hissiyatım o ki, gaza basacak. Biraz oynuyor bizimle. Ciiddi bir yükseliş bekliyorum bu ara. Bilmiyorum benim hissiyatım bu. Kimse de benim hissiyatıma güvenmesin ha. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer hesabı bizim durumumuz.

Yatırım tavsiyesi değilidir.

7. Benim böyle bir beklerim yok. Bankadan çıkanlar diğer büyüklere, vadeli spot işlemleri yürütecekleri hisselere girerler. Nasılsa dönen dolaplar tamamen oynamaya dayalı, thy, ereğli vb varken bu tarafa bir şey gelmez. Bunlar uzun vadeli yatırımcı olmadıkları için parayı buldular mı borsadan kaçabilirler de...

8. Sonuç olarak ilaç feci ucuz kaldı. Bu durum baskıyla olan bir şey. Bugüne kadar hiç bir gelişmeyi fiyatlamadı. Beklentiler ile fiyat arasında makas açıldı. Bu yüzden bir fiyat artışı değil. Bir fiyat uyarlanması bekliyorum piyasaya oranla.

Sayfa 436/616 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •