Sayfa 926/1000 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Bence Yeni sektör arbitajcılara bırakıyor o işi. Vadeliyi alıyor arbitajcıda geliyor, Tahtacıda az sermaye ile spotu kaldırılmasını sağlıyor Bu işin sonunda kötü kokular var
    Cahil paralı adamların geleceğine inanıyordur belki, çiftlikbank, deterjan pazarına milyarlar yatıranlar varmış.

Kamular ve ISCTR için bence risk yok kamu gelir alır, ama diğerlerinde holdingler likidite artırmak için satış yapacağız derse şaşırmam.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Eğer bugün vakıfa baba bir ayı tavan çözdürebilirse çok şenlikli olacak burası. he daha yukarı yol var endeks

Şu ortamda ekside gezen hisselerin tahtacılarına en içten selamlarımı iletiyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

4. Vakıf haftalık usd log grafik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    SİSTEMLER AL DEVAM EDİYOR...

Sağlam sinyal gelmeden short açanlar 20 kere battı..yok buradan döner,olmadı burası..burası dıolar bazlı direnç....vs....

geçin onu...Bırakında PY trent değiştirsin,sonra gerekirse zirvenin %7 aşağısından poz. alınır..yoksa 30 kere batılır..

yok tacirler olunca short olurmuş...Bofa alıma geçmiş...takas,pasta...KAMUYA AÇIK TÜM BİLGİLER YA TUZAKTIR YA DA ANLAMSIZDIR.

KAMU BANKALARININ YAKLAŞIK %4 Ü DOLAŞIMDA(YABANCI VE KURUM İŞTİRAKLERİNDE TOPLU)...isterse 10 tavan daha çeker...SPK mı durun diyecek?

SPK, brüt takasa da almaz...Organize işler bunlar...

6.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Şu ortamda ekside gezen hisselerin tahtacılarına en içten selamlarımı iletiyorum.
    Kınamamak lazım, değirmenin suyu nereden geliyor belli değil.

Sistem otursa faizciler, hisseciler, arbitrajcılar vs aynı masada buluşur hangi şirketin büyüme oranı ne ise ona göre bir yükseliş trendi oluşur bence.

Şu an sistemi deniyorlar bankalar üzerinden.

7. Halkbnk 1 haftada 5 yıllık düşüşü geri aldı borsa böyle bişey işte sen yıllarca taşı, olan 1 haftada zengin olsun.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Arbitrajcılar sistemden hisse çekiyor, makas lehlerine olmadıkça zararına bozmak istemzler bence, portföy yönetim şirketleri filan girdi deniyor, adamın derdi hisse fiyatı değil makas.

Sayfa 926/1000 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •