Sayfa 954/1000 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,625 - 7,632 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Tezgah sahibi olmak istiyorsan acilen viop u bırak bence. Ucuza hisse bulunca kene olmayı öğren derim. Sorun sürekli viop ta short kontratla zengin olma rüyanda gibi. 😉
    Sürekli şort derken, big abiyle zamanında endekis düşerken az lönk olmadık, hatta pacal mı yapılır deye kızdılardı ölümcül ralli olucağını biz bilmiyorduk mu sandınız. Ben belkim fakirliği seviyorum, kimbilir
    Bu arada vobdan kazanılmaz diyen abka abiye de aşkolsun, 3000 den 200 ceton lönk açtıydı tutsaydı köşeydi hisseye kene gibi yapışan vobda da yapışır
    Hamdım Piştim Yandım

2. Bu iş gerçekten nasip işi, nasibini zorladıkça daha sert müdehaleler geliyor.

Ben dersimi aldım vakit geçiriyorum ama kimseye örnek olmak istemem.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

Bodrum Bodruum....

YTD
    Neyse mafya vs onlar ile komşu olmadık iyi oldu, üzüm üzüme baka baka kararır derler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,256
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sürekli şort derken, big abiyle zamanında endekis düşerken az lönk olmadık, hatta pacal mı yapılır deye kızdılardı ölümcül ralli olucağını biz bilmiyorduk mu sandınız. Ben belkim fakirliği seviyorum, kimbilir
    Bu arada vobdan kazanılmaz diyen abka abiye de aşkolsun, 3000 den 200 ceton lönk açtıydı tutsaydı köşeydi hisseye kene gibi yapışan vobda da yapışır
    900 lerden long açıp bekleyenleri ne yapicaz canları çıktı vade atlamaktan. Ohhh... [emoji3]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Neyse mafya vs onlar ile komşu olmadık iyi oldu, üzüm üzüme baka baka kararır derler.
    Mafya dediğimiz kişilerde etten,kemikten bizim gibi insanlar,komşu olsaydınız yakından tanıma fırsatınız olurdu,kimi mafya adil dir,kimisi de çakal,çukaldır.
    Çakalın,çukalın ömrü kısadır.

Akşam seansında bile ölümüne yukarı doğru gidiyor...soru şu ne zaman bırakacaklar...

7.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Mafya dediğimiz kişilerde etten,kemikten bizim gibi insanlar,hatta yakından tanıma fırsatınız olurdu,kimi mafya adil dir,kimisi de çakal,çukaldır.
    Çakalın,çukalın ömrü kısadır.
    Büyük ihtimal onlar beni severdi, ben de yumuşak adam olunca onlara uyardım.

Babam özellikle tembihledi ben sizi berduş olmasınlar diye şehrin en merkezi yerinde yetiştirdim demişti. Komşular filan kaliteliydi piyano çalan insanlardı.

Bugün eksi 5000 puandan al sat yaparak 1000 puanı aldım....Ama benim stretejim şort üzerine kurulu....buda benim tedbir amaçlı yaptığım taktik...çok zor ama kazanıyorum....burada temel yüzde 2,5-3 üzerinden şort emirleri verip alıyorum...
    Bunun yapan var mı aramızda acaba

Sayfa 954/1000 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •