e-ticaret yapan şirket sayısı =
2019 yılı.......56 bin adet...
2020 yılı.......254 bin adet..
2021 yılı.......484 bin adet..

bu bilgi çok değerli..görüldüğü üzere bu sektör agresif büyüyor...zaten kiralabunu şirketinin 3-4 ayda iki kat büyümesi bize ciddi ipuçları vermektedir...başka hiç bir sektörde bu kadar sert büyüme gerçekleştirilemez...teknosanın da çok güzel hedefleri var...zaten bu sektör %66 büyürken ,teknosanın %95 büyümesi çok güzel bir başarıya işaret ediyor...sabancıların sağlamlık ve güven duygularını pekiştirmesi sektörün üzerinde büyümesinde etkili olduğuna inanıyorum...

teknosa henüz şubat ayının ortalarından itibaren bu sektöre girdi...sadece 7 aylık bir zaman geçti..buna rağmen teknosaya kattığı dinamizim mükkemel....şirketin karlılığı birden bire yukarı sıçradı...ülkemizde büyümek için bayağı alan var...gençlerden başlamak üzere bu tip alışverişler gittikçe yaş ortalaması yukarı çıkıyor...ev hanımlarında da bunun yaygın olduğunu biliyorum çevremden...bir tek 45 yaş ve üzeri henüz bu sektör ile tanışmadı...aslında onlar da tanışmak istiyorlar ama biraz da teknoloji özürlüleri oldukları için ister istemez biraz uzak duruyorlar....bunu da kendimden biliyorum...