Sayfa 382/398 İlkİlk ... 282332372380381382383384392 ... SonSon
Arama sonucu : 3178 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: INDES - İndeks Bilgisayar

1. İndeks bilgisayar umduğumdanda rezilmiş
    Kalanlara sabırlar diliyorum diğer kağıtlar uçarken bunun patinajını seyretmek acı verici olmalı..
    Zamanında dedim erol ile gedik şovu her yanı ile hukuksal yolları açık..
    Yaptıkları şovda her türlü yanıltma mevcut
    Aracı kurumların endeks üstü palavrası ayrı hukuksal işlere gebe
    3700 endekste bu üçkağıdın endeksüstü olması için 50 tl olması lazım
    Spk bu üçkağıtçılığa dur demediği sürece bu terane aklaksızlık bitmez

2. Hacı ayda 3 defa İndes portföyünü sıfırlıyorsun maaşallah[emoji4]

"Sattım" yazınca götürmezler. Adamlar lot sayıyor. Bugünkü gidiş denk geldi.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

3. kimler girdi zarara çıktı..adam kaat satmıyo emekli fonları basıyo..15 milyon kaat el değiştirdi garanti iş..eminim patron..kara göre 22 olması lazım ama herkesin ağzı yanık oldugu için herkez uzaktan bakıyo..bu kırmanın hakkı 17..ama olurmu..patron biliyo..ağzı yanıklar basmasa 10 üstünde kalırsa ki bu patrona bağlı..belki haketiği yere gider

4. bu kağıt nezaman gitmeye kalksa emekli fonları yüklü satış yaptı..kim girse ağzı yandı..kapanışta bile 10,22 de 422,000 lot işlem yaptı.ancak 1 yıldır garanti 12 milyona yakın mal aldı .iş bankası 5 milyon..önceden patron 8 milyon mal aldı..eğer toplama tamamlanmişsa işler eskisi gibi olmaz.cuma kapanışı 10.80 üstü olursa..durum belli olur.daha öncede bu hacimli harekerleri yaptı ama patron talimatıyla fonlar sıctı bıraktı..

5. bu defa durum ciddi olabilir böyle kapanmamıştı..dikkatli olmak lazım..al sat değil

6.  Alıntı Originally Posted by rACE Yazıyı Oku
    Hacı ayda 3 defa İndes portföyünü sıfırlıyorsun maaşallah[emoji4]

"Sattım" yazınca götürmezler. Adamlar lot sayıyor. Bugünkü gidiş denk geldi.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk
    Lafın bana ise yanlış teşhis etmişssin
    Aylar önce sattığımı yazmıştım
    Satan yazamaz diye kaidemi var
    Yazınca kağıdı aldımmı demek oluyor
    kağıt kıpraşınca hemen ortaya çıkanlardan değilim
    Dolandırıcı üçkağıtçı tahtacıların ekmeğine yağ sürmemek lazım
    Herkes işine baksın

7. bu sallanmalara citinin alışları sayesinde 10 üstünde taş gibi kaldı.endeks dönüşü bu artık eski indes değil..zaten değerine bir bakın kaç olması lazım.döviz bu gün gene hareketli kasa döviz dolu.eski alışkanlık tahtacılarda ille al sat yapıyorlar.ünlü enson tavanlamaya başlarsa arkadan bakacaklar.

8. Bu indes eski indes değil BIST 100 den şutlamislar [emoji2] hala tutuyorum bence çoğu kisi de tutuyor ondan yuruyemedik kısmet ...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 382/398 İlkİlk ... 282332372380381382383384392 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •