Sayfa 276/354 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326 ... SonSon
Arama sonucu : 2826 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. Pek ümit yok[emoji16][emoji16][emoji16] Göbeği uzaktan yakından alakası olmayan bryat a bağlı. Robot işte[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
     Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Geldi trışkadan direncine. Akıllı!!! biri burada teknikçileri döker. Ama AKILLI!!! biri. Fibo 0.618 direnci 437.30... Teknikçilerin bir çoğu burada normalde dökülür. 0.618 NORMAL, DERİNLİKLİ!!! hisselerde önemli dirençtir. Zaten trışkadan sığ tahta. BEN OLSAM YUKARI SÜRERİM!!! Teknikçileri avlarım, sattıklarını yukarıdan aldırırım, yada kitlerim tavana, hadi eyvallah. Görelim akıllı mı, yoksa yıllardan beri söylediğim gibi, mal bir spek mi!

Lakin beni 4 hanelerden önce D Ö K E M E Z!!! O ayrı mesele...

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
    AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

2. Yokmu cicim, gelmiyor mu mal!!! Siz bu ahmaklığınızla daha çoook beklersiniz mal, MAL!!!

3. Operasyon bryat ta yapılıyor...Bu sadece figüran...Alarko nun güzide!! şirketini robota bağlamışlar. İşlemler algoritmik..Teknik vs.hikaye. Tekniği ni bryat speği belirliyor, bu kadar net...Suçlu Alarko yönetimidir. Bile isteğe yapıyorlar. Sen 1+1 daire fiyatının YARI FİYATINDA sermayeni BİLEREK bırakır isen. Emir de alırsın!!!

4. Burada dokuldum. Ben kazandım sizlere de bol kazançlar... Hayırlı olsun
    Geldi trışkadan direncine. Akıllı!!! biri burada teknikçileri döker. Ama AKILLI!!! biri. Fibo 0.618 direnci 437.30... Teknikçilerin bir çoğu burada normalde dökülür. 0.618 NORMAL, DERİNLİKLİ!!! hisselerde önemli dirençtir. Zaten trışkadan sığ tahta. BEN OLSAM YUKARI SÜRERİM!!! Teknikçileri avlarım, sattıklarını yukarıdan aldırırım, yada kitlerim tavana, hadi eyvallah. Görelim akıllı mı, yoksa yıllardan beri söylediğim gibi, mal bir spek mi!

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Hayrını görün...
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Burada dokuldum. Ben kazandım sizlere de bol kazançlar... Hayırlı olsun

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Ahmaklıkta üst level bir spek ekibi var tahtada. Tercihleri yine yanlış! Bana bile portföyümün 3 te biri ile 2 kez trade şansı verdiniz! Mal!! ımı bilirim[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

7. Aşağıda bizim Alarkonun şirketi alcar ın kuyruğuna taktıkları bryat ın grafiği var. İstediler mi dirençler destek oluyor! (Fibonacci 0.5.* 0.618, 0.786) Adamlar takır takır resim çiziyor. Bizim tahtadaki sünepeler gibi s.laklık yapıldı mı teknikçilere av olunuyor!

Bana göre alcar tahtasında ki grup ile bryat tahtasında ki grubun uzaktan yakından alakası yok. Zaten firmaların da alakası yok. Bryat ın sermayesi yüksek, piyasada bu malların ırzına geçtikleri tahtanın 6 katı hissesi var.** Ama bizdekilerin damarında kan yerine operasyon çocukluğu akıyor...

8. Kıytırık hisse, kıytırık, trışka spek...4 hanelere kadar yedi sülalenizin hattını sormaya benden de devam...
    Aşağıda bizim Alarkonun şirketi alcar ın kuyruğuna taktıkları bryat ın grafiği var. İstediler mi dirençler destek oluyor! (Fibonacci 0.5.* 0.618, 0.786) Adamlar takır takır resim çiziyor. Bizim tahtadaki sünepeler gibi s.laklık yapıldı mı teknikçilere av olunuyor!

Bana göre alcar tahtasında ki grup ile bryat tahtasında ki grubun uzaktan yakından alakası yok. Zaten firmaların da alakası yok. Bryat ın sermayesi yüksek, piyasada bu malların ırzına geçtikleri tahtanın 6 katı hissesi var.** Ama bizdekilerin damarında kan yerine operasyon çocukluğu akıyor...

Sayfa 276/354 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •