Artan

286,25 9.99 17:33
36,84 9.97 17:16
21,06 9.97 17:31
23,86 9.95 17:28
11,49 9.95 17:32
Artan Hisseler

Azalan

23,76 -10 17:32
42,32 -10 17:30
127,80 -10 17:33
24,30 -10 17:33
193,70 -9.99 17:31
Azalan Hisseler

İşlem

19.893.005.348,40 17:33
14.214.172.261,50 17:33
8.688.197.491,44 17:33
8.009.328.786,75 17:33
7.416.318.449,38 17:33
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8006 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. benim senaryom şöyle, fed 75 arttırır amma o meymenetsiz guvernör beklenenden daha şahin konuşur, dow düşer

de ki, 100 arttırdı- piyasa zaten düşer, meymenetsiz güvercin konuşsa bile artık fayda etmez, dow şelale olur

yada fed 75 arttırır, dow bunu beğenir ralli yapar, sabah bizimki de ayıp olmasın diye +1 falan başlar ama dayanamaz ki oralarda, illa ki satış yer en geç yarım saatte.. aracı kurumlardaki eksi bakiyeler, teminat eksiği hemen öyle bugünden yarına çözülmez- gayrimenkullere ipotek tesis edilecek, avukatlar mesai yapacak, bankalardan kredi lines update edilecek falan filan.. ay sonu fiziki teslimat resetlenmesi olmadan her fiyat afakidir

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    benim senaryom şöyle

.. ay sonu fiziki teslimat resetlenmesi olmadan her fiyat afakidir
    beğendim bu lafı, yaz bunu mert

-30 eylül cuma günü gerçekleşecek vade sonu fiziki teslimat eşleşmesi hesaplara yazılmadan evvelki her fiyat afakidir ..

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    beğendim bu lafı, yaz bunu mert

-30 eylül cuma günü gerçekleşecek vade sonu fiziki teslimat eşleşmesi hesaplara yazılmadan evvelki her fiyat afakidir ..
    10 gün evvel söyledik size kardeşim -afakidir" dedik.. gidip kimse bakmadı mı sözlüğe afaki ne demek diye, yazık günah

vade sonu teslimat sorunu aşıldı.. yarınki eşleşmenin nakiti 3.ekim pazartesi eşleşeceğine istinaden, son işlemler bugün realize oldu, vadeli t+1, spot t+2 kuralına istinaden.. sıkışık blok mallar takasbank güvencesine alındı, biraz volatilite oldu tabii, aldılar-verdiler falan, piyasada normal bunlar

yarından itibaren yukarı fişeklemesini bekliyorum, füze gibi, dimdik.. tek sıkıntı var, yarınki hisse uzlaşmaları, bunu nasıl oynayacakları belirsiz, yani kapanışı yine düşük isteyebilir piyasa.. ama bu durumda bile kapandıktan sonra ralli başlamış demektir..

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ..
    vade sonu teslimat sorunu aşıldı.. sıkışık blok mallar takasbank güvencesine alındı, biraz volatilite oldu tabii, aldılar-verdiler falan, piyasada normal bunlar

yarından itibaren yukarı fişeklemesini bekliyorum, füze gibi, dimdik.. tek sıkıntı var, yarınki hisse uzlaşmaları, bunu nasıl oynayacakları belirsiz, yani kapanışı yine düşük isteyebilir piyasa.. ama bu durumda bile kapandıktan sonra ralli başlamış demektir..
    perşembeden haberini yapmıştık biz bu yükselişin, hala niye yükseliyo diye şaşıranlar var..

yükseliyo çünkü ucuz- çok ucuz, yükseliyo çünkü parasal genişleme var, yükseliyor çünkü artık yabancının mal satarak endeksi bloke etme gücü kalmamış.. muazzam ekim rallisi yeni başladı, elinizi korkak alıştırmayın, beğendiğiniz mala yapışın

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    perşembeden haberini yapmıştık biz bu yükselişin, hala niye yükseliyo diye şaşıranlar var..

yükseliyo çünkü ucuz- çok ucuz, yükseliyo çünkü parasal genişleme var, yükseliyor çünkü artık yabancının mal satarak endeksi bloke etme gücü kalmamış.. muazzam ekim rallisi yeni başladı, elinizi korkak alıştırmayın, beğendiğiniz mala yapışın
    perşembeden yazmıştınız...ne çabuk zaman geçiyor dostum.
    Daha dün gibi hatırlıyorum !

teşekkürler.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6. Pati yapıyor çünkü hacim ve para girişi zayıf ,
    bakalım indir bindir = sürü psikoloji ile hacim fiyatı destekleyecek mi = Kapanış.
    16.30-17.00 kadar mide böbreğe çalışsın kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •