teknoloji hisseleri farkli görünüyor bir bakın tekniklerine beyler bayanlar merdivenden kayanlar;)
teknoloji hisseleri farkli görünüyor bir bakın tekniklerine beyler bayanlar merdivenden kayanlar;)
Daha düşecek beklentileri var demek bu hisselerde.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yat fin tskb nin değil mi? yani aracı kurum ait olduğu bankada işlem yapılmasını yasaklamış, tam rezalet.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Belki herifler büyük arbitrajcılar ile anlaştı, şimdi VIOP'da almadan spotta yukarı sürecekler, teminatı yetmeyen zorda kalacak.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Normalde bir kurumda agresif hareket eden bir kontratta çok batan zarar eden ve ekşi teminata geçen müşterisi varsa, o kurum o kontrattaki işlemleri durdurabiliyor. Bir dönem benim kurum halkb kontratları da işlem yaptırıyordu. Teminatları spkdan bağımsız arttordiktan sonraki adım bu. Hangi kurum bu hamleyi yapıyorsa anlayinki o kurumda o kontratta çok batan oldu hatta ekşi teminata geçenler oldu. Aslında bu durum bir dönüş sinyali olarakta algılanabilir.
SPK bu tahtalarda serbest marj açsa bir gunlugune, herşey biter kim nekadar satmak istiyorsa satar almak isteyende uygun gördüğü fiyattan alır. Bu şekilde bir sürü laf dedikodu üretiliyor . Tweeter üstad yorumu kaynıyor bu konuda. Adamlar sağdan soldan okuduklarını dinlediklerini millete kemdinyorumu diye anlatıyoroysaki çoğunun viopla alakası yok
. Yarın tüm Türkiye TSKB ve skbnk tabanından long açmak için bekliyor
ben hariç.
Volatilitenin farkına yeni varmışlar herhalde. Milleti salak yerine koymak moda oldu.
idealden spot ve viop dataları excele atılıp birleştirme ile hesaplanmışıda bu şekilde az önce twete atmıştım.
yaw ariston bi hesap yapsaydın da yazsaydın.bazen düşünmeden yazıyorsun sanırım.
arbitraj cıda ne var ?
SPOT hisse LOng Vadeli short
spotu alır vadeliye dokunmazsa ve marj bu sefer eksi faize dönerse
arbitraj cı ne yapar.
Spotunu satar vadelisini alır her 2 taraftanda nakite döner. keşke olsa dediğin.
4 gün daha beklemeden nakşte dönmüş olur diğer vadeye geçeriz.![]()
Bear_Bull
@BearBull26
dow yine yamulmuş...
pala yine kabız bir gün geçirecek...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri