Ne güzel alıyorum 7,50 dan da verin bu pahalıya kaçtı![]()
Ne güzel alıyorum 7,50 dan da verin bu pahalıya kaçtı![]()
Aldıklarım kimin bilmem ama para ORDAN buradan trade den geliyor hiç koymuyor ksaca
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Bist 100 alınan psgyo bugün artı.... özakın alınmamış olması şaşırtıcı patron güven vermiyor saklı gizli hissesini toplayıp fona devreden birine kim güvensin....
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Geçmişe göre iskonto az demiş ama bu sene istisnai ve defter değerleri %100’e yakın artacak. 22 TL defter değeri olsa mevcut iskonto %65 olur ve ortalama iskontodan bile fazla olur. Başka önemli bir nokta da genelde sene sonuna doğru fiyatın yukarı hareket etmesi ile iskonto oranının azalması. (2019, 2020 ve 2021’de Eylül sonrası iskonto oranının azaldığı görülüyor.) Bu nedenle son çeyrek özelinde en güvenli yatırım kesinlikle gyo. Özellikle resesyon muhabbetine paranın sanayi hisselerinden çıktığı bir ortamda zaten pek seçenek de yok.
https://atayatirim.com.tr/arastirma-...?reportId=9586
Bu mal satan malın malı bitmedi mi daha,ordino hazırlamış sanki, 12 gün oldu her gün satış yapıyor, tepki verdiği an bitti deriz ancak.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Sizde oyunun bir parçası olarak bu kadar bedbah yatırımcının ahını almakmı istiyorsunuz bence değmez .. SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Yer İmleri