Süper çok sevindim.. piyasa daha çooooook al sat fırsatı verecektir.. şelale düşüşlerinden sonra gelen ciddi tepki alımları var.. işte tam orada ana kağıtlarda tepki alımları denenebilir ancak tutmazsa hemen STOP olmak kaydıyla.. dün bankalar korkunç marj verdi.. YTD
Originally Posted by ŞEKERLİ
Günaydınlar dün aldıklarımı az bir karla 40 dan verdim gitti, Bankalardaki zararı da çıkardık sayılır, Bol kazançlar tüm dostlara
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Süper çok sevindim.. piyasa daha çooooook al sat fırsatı verecektir.. şelale düşüşlerinden sonra gelen ciddi tepki alımları var.. işte tam orada ana kağıtlarda tepki alımları denenebilir ancak tutmazsa hemen STOP olmak kaydıyla.. dün bankalar korkunç marj verdi.. YTD
38 den gene aldım30k, analardan zarar ise diz boyu, ama onlar 1.50 üstü olmadan yerinden kımıldamayacak, 1 kademe bile bana yeter 300 tl olsun benim olsun. Bu arada hayırlı cumalar dostlar
Sn. ŞEKERLİ hayırlı cumalar.. al sat için uygun ortam ancak günlük yatay piyasada almak riskli.. testere piyasa aktörleri piyasaya körük verdiklerinde hareket etmek lazım.. YTD
Originally Posted by ŞEKERLİ
38 den gene aldım30k, analardan zarar ise diz boyu, ama onlar 1.50 üstü olmadan yerinden kımıldamayacak, 1 kademe bile bana yeter 300 tl olsun benim olsun. Bu arada hayırlı cumalar dostlar
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Yer İmleri