Sayfa 499/682 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 3,985 - 3,992 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. AVGYO 0.75 kuruştan 5 tl ye geldi bu 8.50 den 2 tl ye demek ki yanlış hisseye girdik. Neyse yapacak bir şey yok beklicez.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    AVGYO 0.75 kuruştan 5 tl ye geldi bu 8.50 den 2 tl ye demek ki yanlış hisseye girdik. Neyse yapacak bir şey yok beklicez.

Aynen batmış bimex bile bugun simdilik yüzde 11 artista

3. Yok arkadaş ya ver ya al bu kadarda tepkisiz ölü hisse olmaz ki yav tam ********lik bu spegin yaptığı. Sana devamlı ******** diyorum spek kusura bakma ama daha neler demek isterim ama forumdan atarlar beni. Hadi daha fazla laf yemek istemiyorsan biraz hareket yap.

4. Mepet vol 2 şahsi düşüncem

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by kücükyatirimci Yazıyı Oku
    Mepet vol 2 şahsi düşüncem

Aynen doğru söylüyorsun. Mepet de bölünme olmuşmuydu yani bedelli kaçtan olmuştu

6.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    Aynen doğru söylüyorsun. Mepet de bölünme olmuşmuydu yani bedelli kaçtan olmuştu

Hatırlamıyorum en iyisini tatar bilir tabloyu biraz inceleyin mepet kardeşi oluyor . 2 yıl hissede beklediler. Sonuc belirsiz hala bekliyorlar. Ümit kirmak istemem ben bu kağıttan zararla çıktım biraz kar ettim son bir salvo diye girdik sazan gibi sonuc %15 eksi.

7. Ben bu hissede asıl kıyametin Avtur(R) tahtasında yani rüçhan tahtasında kopacağını öngörüyorum. Elindeki kapitali rüçhan tahtasına yönlendirecek olan G. Ö.'nün devre kesicinin de olmayacağı yeni açılacak bu tahtada sert ve agresif hareketler yapacağını düşünüyorum. Örnek isteyenler Makina Takım bedelli geçmişine baksınlar... Ayrıca buralarda uzun zamandır duruyor olması bedelliyi satın aldığını ve bedelli haberinin yaratacağı hisse düşüşünün gerçekleşmiş olduğunu ve destekte bulunduğunu gösterir. Endeksi ve hareketin başladığı noktayı denkleştirdiğinizde şuanda bulunduğu yerin hisse için çok da primli olmadığını yani risksiz bölgeler olduğunu söyleyebiliriz. Ama unutmayın bu bir G. Ö. kağıdı! yani Nothing is impossible.

Kesinlikle "Y". "T". "D". !

8. Her cikan hisseyi galip cikardi diyen zihniyet arada kullanin beyninizi paslanip gidecek

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 499/682 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •