Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Sn tahminci emin olun ben de sizi çok takdir ediyorum.Genelde bakıyorum hep kar ediyorsunuz.Alım satım yerleriniz çok isabetli.Keşke ben de becerebilsem.Benim bünyem sizin tarza müsait değil.Kendi tarzımda çok rahatım,zararda da olsam stres yok kar da da olsam.Önemli olan kağıda ve fiyata inanmak.Bence bu kağıt 1.11 altı bedavaydı.Şu anda yavaş yavaş değerini buluyor.Bu bilanço gelsin de durum neymiş gene değerlendiririz
İyi haftalar, bol kazançlar![]()
cemaş kazandırdı kiler kazandırdı verdim gitti ... 1.71 den aldıgım kileri 1.58- 1.59 dan aldıgım cemaş ları da 1.80 den verdim akfen ve ekgyo da gitti .... kaldı adese ve ihlgm![]()
sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
Bende bankalrı %4 ile verdim arkalarından baktım terene bakar gibi![]()
cemaş kazandırdı kiler kazandırdı verdim gitti ... 1.71 den aldıgım kileri 1.77 den verdim 1.58- 1.59 dan aldıgım cemaş ları da 1.80 den verdim akfen ve ekgyo da gitti .... kaldı adese ve ihlgm![]()
sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
Holding 7 liradan 37 liraya gelirken bu daha 2 TL olacak...ya bu yanlış yada holding..ne dersiniz?
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri