EYT her türlü çözülecek burada muhalefet eline koz verecek karmaşık formüllere girilmez sanmıyorum. Prim günü şartını ve 20-25 şartını tamamlayan emekli edilir ve seçim için bu sorunu da hamdolsun çözdük sloganı işlenir. Seçimden sonra ne olur tabii onu bilen var mıdır bilmiyorum. Bu KKM net hata noksan vs vs sürer mi? Enflasyonist büyüme politikası tercihi devam ettirilebilir mi? Sorular sorular... seçime kadar özellikle çok güçlü borsa rallisi ile gidilecek aşikar. Emekli maaşlarının reel satın alma gücünün orta vadede ciddi düşeceğini, emekli zamlarında yüksek maaşa düşük zam düşük maaşa yüksek zam formüllerinin ilerleyen zamanlarda gündeme gelebileceğini düşünüyorum. 2022 nin şimdilik en kötü hissesinde kalmış olsam ve değer artışı manasında boynum bükük kalsa da orta uzun vadede şimdi yüksekten uçan kimi şirketlerin yere indiğini göreceğimizi tahmin ediyorum. Eregl zaten yerin dininde o nedenle Bakanın dediği gibi düşeceği yer pek kalmadı en azından herhalde kaybettirmez orta uzun vadede. Yüksekten uçanlarda ancak ve ancak günün sonunda karını realize edebilenler kazançlı çıkar o nedenle varsa pozisyonlar kademeli azaltmak gerekir düşüncesindeyim hızlı koşanlarda